Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάκης Τσέλιος: Είναι επιλογή μου που δεν έγινα πατέρας

Από τους καλύτερους σχεδιαστές στην Ελλάδα, ο Μάκης Τσέλιος έχει προσφέρει πολλά στην ελληνική μόδα και συνεχίζει να δημιουργεί γνωρίζοντας πια τις «αλλαγές» της κοινωνίας μας! Ο ίδιος έχει «ντύσει» τις πιο διάσημες γυναίκες σε όλο τον κόσμο ενώ το ήθος και η ευγένεια του είναι στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει σαν άνθρωπος!

 

Εφημερίδα  “ΤΟ ΚΑΡΦΙ”

της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

 

 

Ποιες είναι οι πηγές έμπνευσης για τον Μάκη Τσέλιο;

Το παρελθόν αγκαλιάζει το παρόν και δημιουργεί για το μέλλον . Ένας κυματισμός της θάλασσας ή ένας υπέροχος κάμπος μπορεί να δώσει έμπνευση για τη νέα μου Collection .

 

Έχεις κάνει πολλές και σημαντικές συνεργασίες . Μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια;

Όταν αποφάσισα ότι τα ρούχα μου πρέπει να τα φοράνε όλοι τότε συνεργάστηκα με μεγάλες βιομηχανίες για να μπορούν να γίνουν τα ρούχα με δελεαστικές τιμές σε σχέση πάντα με την ποιότητα . Η πρώτη λοιπόν εκτός atelier μου συνεργασία έγινε για μια σειρά pret-a-porter ARTE MAXIMA BY MAKIS TSELIOS και κράτησε 15 τουλάχιστον χρόνια .

 Υπήρξαν δυσκολίες στα πρώτα σου βήματα;

Στα πρώτα βήματα μας οι δυσκολίες ήταν πολλές όμως με πολύ αγάπη για τη δουλειά και την καταπληκτική συνεργασία με το Βασίλη ξεπεράστηκαν γρήγορα και έτσι τρέξαμε με ταχύτητα φωτός για τα Ελληνικά δεδομένα .

Έφτασες κάποια στιγμή στο σημείο να σκεφτείτε « τέρμα ως εδώ , σταματώ » ;

Ποτέ δεν σταμάτησα να δημιουργώ και να προχωράω όσες και αν ήταν οι δυσκολίες .

Δήλωσες πρόσφατα ότι έχετε 31 χρόνια να ξυριστείτε , λόγω πένθους για τον φίλο σας Billy Bo . 

Το κεφάλαιο Βασίλης – Billy Bo – είναι πολύ μεγάλο και υπέροχο σαν παραμύθι που σημάδευσε τη ζωή μου . Μαζί ξεκινήσαμε και προχωρήσαμε την Ελληνική Μόδα όταν από μία μικρή γωνία στην οδό Σόλωνος φτάσαμε στην park avenue. Όμως ο Θεός έχει άλλες σκέψεις για εμάς και το όνειρο πάγωσε… Η σκέψη ότι κάποτε θα συναντηθούμε απάλυνε την απώλεια αγαπημένων ….

Πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή σου η οικονομική κρίση;

Όλων των ανθρώπων έχει επηρεάσει τη ζωή.  Η μόδα είναι ένα είδος πολυτελείας (atelier , υψηλή ραπτική) έχει πληγεί και η εποχή που πέρασε είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει .

Πως αντιλαμβάνεται τη μοναξιά ο Μάκης Τσελιος;

Μοναξιά είναι η πιο γλυκεία παρέα . Όταν έχεις όρεξη για δημιουργία και το πιο σκληρό συναίσθημα όταν χάνεις φίλους που πέρασες μια ολόκληρη ζωή.

 

Είσαι ένας άνθρωπος που δεν σταματά ποτέ να δουλεύει και να δημιουργεί. Τι ετοιμάζεις αυτόν τον καιρό;

Δουλεύω πάνω σε 6 διαφορετικές Collection γυναικείες casual, ανδρικές casual, ανδρικά κοστούμια και σμόκιν, δερμάτινα είδη,  ομπρέλες, βαπτιστικά είδη, λευκά είδη και δεν σταματώ μόνο εκεί…

Ξέρουμε ότι θα σχεδιάσεις το νυφικό της Ελισάβετ Μουτάφη. Θα μπορούσες  να μας αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες;

H Ελισάβετ είναι ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο με λεπτό και ωραίο γούστο. Τόσα χρόνια κοντά μας μαζί με τη μητέρα της  το δεξί μου χέρι στην Υψηλή ραπτική έχει πολύ καλή γνώση της μόδας . Όπως κάθε κορίτσι έτσι και αυτή θέλει το νυφικό της να είναι ονειρικό κατάλληλο για το χώρο που θα γίνει το μυστήριο . Η δαντέλα σαντιγί και τα μεταξωτά αέρινα υφάσματα στο χρώμα του πάγου θα συνυπάρξουν στη δημιουργία που θα γίνει με απέραντη αγάπη για αυτήν .

Σου αρέσει έτσι όπως ντύνονται οι παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών εκπομπών;

Οι περισσότερες από τις παρουσιάστριες έχουν πολύ ωραίες ενδυματολογικές επιλογές γιατί συμβουλεύονται ειδικούς πάνω στη μόδα .

Είσαι ένας άνθρωπος μοναχικός, δεν έχεις ανάγκη απο  συντροφικότητα;

Είμαι ένας άνθρωπος μοναχικός μεν αλλά γεμάτος θετική ενέργεια και αγάπη για όλους . Έχω υπέροχη οικογένεια και λίγους αλλά πραγματικούς φίλους .  Αισθάνομαι την Αγάπη του κόσμου να με περιβάλλει και έτσι γεμίζω από δύναμη .

Σου λείπει ένα παιδί;

Όσο για τα παιδιά που δεν έκανα πιστεύω ότι είναι επιλογή μου που δεν έγινα πατέρας και θέλω να είμαι χαρούμενος που θεωρώ τα παιδιά όλου του κόσμου και δικά μου παιδιά.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!