Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Που συνατήθηκαν επώνυμες μανούλες; (Εικόνες)

Τη νέα της καλοκαιρινή κολεξιόν παρουσίασε η «Alouette», μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες παιδικού ρουχισμού στην Ελλάδα, σε ένα μοναδικό Pre Sale Party στο κατάστημα της Βουλιαγμένης, όπου το παρών έδωσαν λαμπεροί καλεσμένοι και πολλές επώνυμες μανούλες της showbiz που επι χρόνια εμπιστεύονται το παιδικό brand για τις αγορές τους.

Το κατάστημα της Βουλιαγμένης διαθέτει 3 ορόφους με βρεφικά, παιδικά και εφηβικά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια καθώς και αποκλειστικές συλλογές με διάσημους παιδικούς ήρωες.

Στο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον του καταστήματος οι αγορές είναι χαρά και διασκέδαση προσφέροντας σε αγόρια και κορίτσια μέχρι την εφηβεία, ολοκληρωμένες προτάσεις με σύγχρονη αισθητική άποψη, χαρακτήρα και λειτουργικότητα.

Τις δημόσιες σχέσεις της εκδήλωσης ανέλαβε η «Beautiful People PR Events»,  ενώ το event management η εταιρεία «Whatever Works Agency».

Χρυσοί χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα αναψυκτικά «ΛΟΥΞ “plus n light “» και το κρυστάλλινο νερό «ΝΕΦΕΛΗ» από την πηγή Δίρφυς Ευβοίας με ιδανική αναλογία ασβεστίου και μαγνησίου που έχει εξαιρετική επίδραση στην καρδιά.

 

 

Νίκη Κάρτσωνα

Αλαμάνου-Αναστασοπούλου-Καραμανλής-Μαγγίρα 

Ζέτα Δούκα-Τίνα Αλαμάνου-Αγγελική Λάμπρη

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!