Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Δώρος και η Αθηνά αποκλειστικά στο Freddonews: «Το ζούμε και όπου βγει» (Εικόνες)

Την Κυριακή το μεσημέρι το Frennonews.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποιήθηκε το «Colour Day Festival» για δεύτερη ημέρα και εκεί συναντήσαμε τον Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά Χρυσαντίδου, από το Power Of Love».

Του Τσακίρη Κωνσταντίνου

Οι δυο τους ανέβηκαν στην σκηνή μαζί με την παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου, παρουσιάζοντας ένα από τα μουσικά act, δίνοντας παλμό στο κοινό που βρισκόταν από κάτω.

Μάλιστα το ζευγάρι έδωσε δημόσια και ένα φιλί στο στόμα.

Η Αθηνά μιλά στο Freddonews.gr για τους δυο νικητές του «Power Of Love» τον Πάνο και την Στέλλα λέγοντας πώς: «Όλα τα παιδιά το αξίζανε να κερδίσουν που έφτασαν στον τελικό, αλλά από την στιγμή που είναι δύο δεν γινόταν αλλιώς. Η Στέλλα και ο Πάνος έδιξαν από την αρχή την προσωπικότητα τους καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, το έζησαν μέχρι τα άκρα, οπότε γιατί όχι το άξιζαν τα παιδιά και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην έξω ζωή» εξηγεί.

Από την άλλη Δώρος μας αποκάλυψε, πώς βιώνουν την αναγνωρισιμότητα, μετά την συμμετοχή τους στο παιχνίδι: «Προσπαθούμε να την αξιοποιήσουμε για καλό. Ήδη πηγαίνουμε σε διάφορα φιλανθρωπικά event, για να αξιοποιήσουμε αυτή την αναγνωρισιμότητα, αλλά και να βοηθηθούμε και στις δικές μας δουλειές. Κυρίως στον χώρο της τηλεόρασης» δηλώνει στο Freddonews.gr

Τέλος για το πως βλέπουν την σχέση τους στο μέλλον δηλώνουν : «Το ζούμε και όπου βγεί. Το προστατεύουμε και τα σχέδια θα ρθουν από μόνα τους την στιγμή που θα το νιώσουμε και οι δύο. Δεν μπορεί να κάνει σχέδια, ή ο ένας ή ο άλλος. Δηλαδή να πετάς στα σύννεφα για πράγματα τα οποία είναι ανέφιχτα για την ώρα. Απλά προς το παρόν κοιτάμε την καριέρα μας και είμαστε καλά όσον αφορά την σχέση μας» ολοκληρώνουν.

Ο Δώρος και η Αθηνά με τον δημοσιογράφο του Freddonews.gr Κωνσταντίνο Τσακίρη

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!