Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ειρήνη Κολιδά: Θεραπεία με βιταμίνες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, στον ΣΚΑΪ ετοιμάζεται μια καλοκαιρινή εκπομπή με παρουσιάστρια την Ειρήνη Κολιδά.

Η personal trainer, όμως, δεν θα είναι μόνη.  Στο πλευρό της θα είναι η δική μας Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία θα συνεχίσει να παρουσιάζει και την εκπομπή Loca κάθε μέρα στις 16:00 στο Mad.

Πρόκειται για ένα μαγκαζίνο που θα μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένo κάθε Σαββατοκύριακο και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν τις γυναίκες, με έντονη δόση fitness και διατροφής.

Η εκπομπή θα έχει τον τίτλο “It’s your life” και θα κάνει πρεμιέρα αφού ολοκληρωθεί το κανονικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, στα μέσα του καλοκαιριού. Η Ειρήνη που είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες τον περασμένο μήνα φρόντισε τον εαυτό της με μια περιποίηση προσώπου στον Κώστα Αλεξάνδρου, πλαστικό χειρουργό που της πρότεινε μια θεραπεία με βιταμίνες. Η ίδια φροντίζει πάντα να πλένει το πρόσωπό της κάθε βράδυ και να αφαιρεί κάθε ίχνους μακιγιάζ – όποτε είναι βαμμένη- ενώ  τρέφεται με πολλά λαχανικά και φρούτα. Αυτά είναι  τα μυστικά της ομορφιά της ενώ λέει όχι στο μπότοξ. Που φυσικά δεν το χρειάζεται αλλά όπως λέει, λατρεύει τις εκφράσεις της.

Η Ειρήνη Κολιδά κούκλα χωρίς μακιγιάζ με τον γιατρό Κώστα Αλεξάνδρου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!