Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοβαρό τροχαίο για πρώην παίκτη του «Survival»- Οι πληροφορίες για την υγεία του (Εικόνα)

Ο γνωστός Έλληνας αθλητής το απόγευμα της Κυριακής είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης της Κουρούτας.

Έκτοτε νοσηλεύεται, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και εν συνεχεία στο «Ολύμπιον» Θεραπευτήριο Πάτρας, όπου τον εξέτασε λεπτομερώς ο γιατρός και φίλος απ’ τα παλιά, Ανδρέας Νικολάου .

Ο διακεκριμένος επιστήμονας και διεκδικητής της ηγεσίας της τοπικής ΝΔ, μιλώντας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, φάνηκε καθησυχαστικός . «Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι μακρινό άλλα όχι απίθανο το σενάριο της χειρουργικής επέμβασης, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καταγμάτων που αφορούν τους δύο αστραγάλους, τον έξω και τον έσω, και γύρω από το αριστερό χέρι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από εκεί, ο μπαρουτοκαπνισμένος Πατρινός πυγμάχος, το «μπαρουτοκαπνισμένος» ακουμπάει στην κυριολεξία, πήρε σήμερα εξιτήριο και μεταφέρθηκε στο σπίτι του. Μέχρι την επόμενη βδομάδα, που θα ξανασυναντηθεί με τον κύριο Νικολάου, για την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του.

Πηγή patragossip.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!