Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημητρίου, BO και Χατζίδου διασκέδασαν στον Πάνο Κιάμο (Εικόνες)

Βάζει φωτιά στη νύχτα, ο Πάνος Κιάμος  στο κατάμεστο Posidonio μεταμορφώνοντας την κάθε βραδιά σε ένα ξέφρενο party!  Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

Το τραγούδι του Πάνου Κιάμου «Θέλω να σε ξαναδώ»  με τον Super Sako Feat. Bo είναι το απόλυτο Hit! Στην πίστα, o Πάνος Κιάμος το ερμηνεύει παρέα με τον Dominic από τους Deevibes. Πρόσφατα όμως ο Πάνος Κιάμος το ερμήνευσε με τον Bo. Ο ράπερ Bo παρευρέθηκε στο Posidonio κι ο Πάνος Κιάμος τον προσκάλεσε στην πίστα όπου ερμήνευσαν την μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού «Θέλω να σε ξαναδώ».

Στο Posidonio διασκέδασε η πάντα λαμπερή Άντζελα Δημητρίου. Ο Πάνος Κιάμος την κάλεσε στην πίστα όπου τραγούδησαν ντουέτο και στη συνέχεια η Lady ερμήνευσε διαχρονικά τραγούδια της.

Εκεί διασκέδασε και η Ελένη Χατζίδου με την παρέα της μεταξύ της οποίας ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο αλπικό σκι, Μαρία Σαμαρινού, που ήταν συμπαίκτρια με την Χατζίδου στο Survivor2.

Ο Πάνος Κιάμος, στην καλύτερη καλλιτεχνική του περίοδο χαρίζει αστείρευτο κέφι με τις ερμηνείες του, τις μεγάλες επιτυχίες του, τις νέες: «Αλλού εσύ», «Χαρταετός», το τραγούδι του καλοκαιριού «Θέλω να σε ξαναδώ» αλλά και την χαρισματική του επικοινωνία.

Ο Νικηφόρος ξεσηκώνει με τις ερμηνείες του και τις δικές του επιτυχίες όπως και η Μαλού με την μοναδική φωνή της και στις δικές της επιτυχίες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!