Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

To άγριο «ξέσπασμα» της Μαρίας -Λουίζας Βούρου-Τι συνέβη;

Η Μαρία Λουίζα Βούρου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η παρουσιάστρια μεταξύ των άλλων, απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης- αλλά και αν το όνομα του Βούρου την βοήθησε στην τηλεοπτική της πορεία.

Όσο για την εγκυμοσύνη της, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα ήθελα να το συζητήσουμε, δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν. Είμαι καλά με τον άνθρωπο μου»

Τα media ήταν καλά μαζί σας;

«Τα media μου έχουν φερθεί καλά. Σίγουρα έχω στενοχωρηθεί κάποιες φορές γιατί θεωρώ ότι δεν μου δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες όταν τις ήθελα, θα έλεγα ότι λίγο αδικήθηκα. Υπήρξαν περιπτώσεις που ενώ ήμουν ικανή να κάνω μια δουλειά και είχα τα εφόδια, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία»

Το όνομα Βούρου σας βοήθησε στη μέχρι τώρα καριέρα σας;

«Ούτε με βοήθησε πολύ ούτε μου δημιούργησε πρόβλημα. Ποτέ δεν πήρα κάποια δουλειά επειδή ήμουν κόρη του Βούρου. Αν είχα βοήθεια θα έκανα και μεγάλα πρότζεκτ. Μόνη μου τα κατάφερα χωρίς κάποιο σπρώξιμο από τον πατέρα μου»

Αληθεύει ότι σας ενδιαφέρει ο χώρος της υποκριτικής;

«Δεν είναι κάτι που με απασχολεί, για κάποιο λόγο δεν με τράβηξε. Έχω κάνει μαθήματα υποκριτικής, αλλά μέχρι, εκεί»

Πώς σας φαινόταν όταν βλέπατε τον πατέρα σας στην τηλεόραση;

«Μου άρεσε, δεν επηρεαζόμουν»

Τι άλλο θα θέλατε να κάνετε στην τηλεόραση;

«Θα μπορούσα να κάνω πρωινό, σίγουρα τηλεπαιχνίδι, infotainment, θέλω να κάνω πράγματα που με εξελίσσουν ως άτομο. Μου αρέσει να γίνομαι καλύτερη. Δεν εξαρτώμαι όμως από την τηλεόραση. Αν έναν χρόνο δεν κάνω τηλεόραση δεν τα βάψω και μαύρα. Θέλω να κάνω κάτι με αξιοπρεπές περιεχόμενο που να μου ταιριάζει», δηλώνει στο TV Έθνος.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!