Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Μακρόπουλος: «Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα»

ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Είναι μια γνήσια λαϊκή φωνή, ένας καλλιτέχνης με στιβαρή εικόνα, που δεν πέρασε σαν διάττοντας αστέρας, αλλά έμεινε στο στερέωμα των μεγάλων τραγουδιστών, και λάμπει με γνήσιο και αυθεντικό φως. Τα τραγούδια του ακούγονται παντού. Είναι τεράστιες επιτυχίες που έχει λατρέψει ο κόσμος και τα ραδιόφωνα! Η μέχρι τώρα πορεία του είναι πολύ εντυπωσιακή. Ο Νίκος Μακρόπουλος μετά το μετά το μεγάλο tour του σε  Αμερική και Καναδά, ο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στο Barbarella Live Party όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Πρόσφατα μας σύστησε τη νέα του επιτυχία που έχει τίτλο «Παράδεισε μου». Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης  διανύει μια περίοδο πολύ καλή στα επαγγελματικά του και βιώνει την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του που κάθε φορά είναι και πιο μεγάλη: «Είναι ένας αγώνας καθημερινός,  μ αγάπη για αυτό που γίνεται υπάρχει μια ομάδα που δουλεύει πάνω σε αυτό. Αν δεν σε αγγίξει το τραγούδι δεν μπορεί να φορεθεί και πάνω σου. Εγώ έψαχνα πάντα τραγούδια να με αγγίζουν, έχει σημασία μεγάλη ο στίχος» εξηγεί όμως υπάρχουν και σουξέ που δεν έχουν πολλά να πουν… «Και τα σουξέ κάνουν τη δουλειά τους χωρίς καλό στίχο. Εγώ πορευόμουν με γνώμονα τον στίχο, ωστόσο  ένα σουξέ είναι ευπρόσδεκτο αν δεν σε προσβάλει και δεν σε υποτιμά».

Υπάρχουν κάποιοι τραγουδιστές που  ενοχλούνται ενώ είναι στην πίστα και ο κόσμος τους αγκαλιάζει. Θέλει να βγάλει σέλφι μαζί τους… Εκείνος όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα:  «Στην πίστα είμαστε μια χαρά με τον κόσμο. Δεν έχω αγοραφοβία. Θα σου πω ότι  πάω λαϊκή, πάω σουπερ μάρκετ καθώς είναι η αγαπημένη μου συνήθεια. Δεν είναι ευχάριστο να σου πει κάποιος καλημέρα και να σου χαμογελάσει; Τώρα για τις αγκαλιές και  τις φωτογραφίες ο κόσμος εκδηλώνει την αγάπη του. Εντάξει  υπάρχουν και οι ενοχλητικοί αλλά το ξεπερνάς. Υπάρχουν κάποιοι συνάδερφοι που ενοχλούνται όταν  τραγουδάνε, δεν το κατακρίνω αυτό»

Δεν τον βλέπουμε συχνά στα περιοδικά, δίνει σπάνιες συνεντεύξεις και καταφέρνει να μην πέφτει στην παγίδα των «παπαράτσι»:» Είναι στάση ζωής αυτό  από το ξεκίνημά μου. Ήταν επιλογή, ίσως έτσι έκρινα ίσως από ένα κόμπλεξ δικό, καθώς ήθελα  να με  κρίνουν για  τη δουλειά μου και όχι για την προσωπική μου ζωή.  Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά αυτό έκανα με σεβάστηκαν όλοι οι παπαράτσι σε και τους ευχαριστώ γι αυτό» παραδέχεται. Υπήρχαν δημοσιεύματα που τον ενόχλησαν; «Κίτρινος τύπος πάντα υπάρχει, έχω μάθει και τα διαχειρίζομαι όλα αυτά, δεν έχω κάνει κάτι κακό για να ανησυχώ και να στεναχωριέμαι τώρα αν υπάρχει κάποιος κακεντρεχείς δεν ευθύνομαι εγώ»

Τα τελευταία πέντε  χρόνια έχει σχέση με την τραγουδίστρια Γιούλη Τάσσιου. Σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα; «Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα γιατί όταν ο άντρας παντρευτεί ψάχνει να βρει ερωμένη! (γέλια) Μπορεί να κάνεις παιδιά, να τα αναγνωρίσεις ο μόνος λόγος για να παντρευτείς είναι για να εξασφαλίσεις κάποιον, αυτό που κάνουν σήμερα οι γκέι που παλεύουν για τα δικαιώματα. Μόνο για να διασφαλίσεις έναν άνθρωπο είναι ο γάμος και τίποτα άλλο. Προς το παρών δεν έχουμε τέτοιες ανάγκες,  η σύντροφός μου  δηλαδή δεν έχει τέτοιες ανάγκες και εγώ αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα παντρευόμουν, θα έκανα όσα  παιδιά μου έδινε ο Θεός να κάνω  και τίποτα άλλο» αποκαλύπτει. Στην προσωπική του ζωή ο Νίκος Μακρόπουλος βιώνει την απόλυτη ευτυχία και δεν το κρύβει: «Είμαι καλά, τόσο καλά σε σημείο να τρομάζω!» δηλώνει στο Secret. Τέλος σε ότι αφορά την συνταγή της επιτυχία του που είναι αμείωτη εδώ και πολλά χρόνια, απαντά: «Συνταγή δεν υπάρχει. Εγώ αυτό που ξέρω  είναι πως περνά ο κόσμος περνά καλά όπου τραγουδάω. Και αυτό βλέπω πως έχω κάνει καλά μετά  τόσα χρόνια. Έτσι γίνεται στη δική μας δουλειά γεμίζει το μαγαζί εσύ πληρώνεσαι όλα καλά»

Με τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!