Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Oι επώνυμοι γεύτηκαν λουκουμάδες (Εικόνες)

Σαν να μην πέρασε χρόνος.. κι όμως πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια από τότε που η οικογενειακή επιχείρηση του “Λούκουμου” ξύπνησε γλυκά τις τρυφερές παιδικές μας μνήμες συστήνοντας ένα αυθεντικό λουκουματζίδικο στο κέντρο της Ηλιούπολης!

Από τότε έμελλε να γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο στα νότια προάστια, αλλά σε ολόκληρο τον αθηναϊκό χάρτη με τις ακαταμάχητες συνταγές του και τη ζεστή φιλοξενία του. Στον παρεΐστικο μοντέρνο χώρο του από το πρωί μέχρι το βράδυ απολαμβάνουμε με θέα την περατζάδα της Πλατείας Φλέμινγκ, τον καφέ ή το ρόφημα μας με σπιτικούς και φρεσκοψημένους λουκουμάδες με ζύμη που φτιάχνονται με τις πιο αγνές πρώτες ύλες και εμπλουτίζονται με ό,τι τραβά η όρεξή μας, από μέλι και κανέλα, μέχρι τα διάφορα είδη σοκολάτας, ξηρούς καρπούς και τραγανά μπισκότα! Φυσικά από το μενού δεν απουσιάζουν και άλλες γευστικές προτάσεις, ότι πρέπει για ένα διάλειμμα μετά τη δουλειά ή το shopping με πρώτες και καλύτερες τις κρέπες σε αλμυρή και γλυκιά εκδοχή, τις αφράτες βάφλες με παγωτό , αλλά και τα πληθωρικά club sandwiches!

Να γιατί εδώ και 10 χρόνια ο “Λούκουμος” παίρνει 10 με τόνο στην απόλαυση! Στο party για τα 10 χρόνια, οι οικοδεσπότες Διονύσης & Άλμα Μάνου, υποδέχτηκαν αγαπημένους φίλους και πολλούς επώνυμους καλεσμένους, που εδώ και πολλά χρόνια έχουν λατρέψει τις μοναδικές γεύσεις του “Λούκουμου” δημιουργώντας ένα απ’ τα πιο γλυκά στέκια των νοτίων προαστίων.

Χρήστος Μάνος-Άλμα Μάνου-Διονύσης Μάνος-Κυριάκος Μάνος

Άλμα Μάνου-Διονύσης Μάνος

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!