Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Αποστολάκης: «Δεν με νοιάζει αν είναι ριάλιτι το Master Chef»

 

 

Φέτος έχει διπλό ρόλο στην tv. Τον βλέπουμε στο «Dot» στον ΣΚΑΙ να προτείνει εύκολες και νόστιμες συνταγές αλλά και στο Master Chef να επιβραβεύει τη νικήτρια ομάδα με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης. O Γιάννης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος-μέντορας που επισκέπτεται μαζί  τους, ιδιαίτερους χώρους εστίασης και κρυμμένα μέρη γαστριμαργικού ενδιαφέροντος.

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 

 

Ο ίδιος ήρεμη δύναμη, πιστός στις αρχές και τη φιλοσοφία του, πορεύεται χωρίς να κάνει εκπτώσεις στη δουλειά του. Ευθύς και ειλικρινής μιλά στο Secret  για τη μεγάλη επιτυχία του  Master Chef και πως την βιώνει:  «Χαίρομαι πολύ που πάει καλά. Εγώ και μόνο που βρίσκομαι εκεί μου αρέσει. Μου ξυπνά αναμνήσεις από το Master Chef που συμμετείχα και μου αρέσει που είμαι μέρος του» δηλώνει και συνεχίζει: «Κάνουμε κουβέντα με τα παιδιά, ο ρόλος  μου είναι συμβουλευτικός, δεν κάνω υποδείξεις. Έχω περάσει και εγώ από το παιχνίδι και καταλαβαίνω κάποια πράγματα πολύ καλά.

Ποια η γνώμη του για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος δήλωσε πως αποχώρησε καθώς θεωρεί πως είναι  ένα concept καθαρά μαγειρικό ενώ ήθελαν να το κάνουν ριάλιτι
: «Άσχετα με το τι δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω για να μην, το master chef έχει τέτοια μορφή και αυτό είναι θέμα της παραγωγής. Εμένα δεν με επηρεάζει αυτό. Δεν με νοιάζει τόσο αν είναι ριάλιτι. Εγώ βιώνω άλλα πράγματα με τα παιδιά, έχω καλή σχέση με τους παίκτες και περνάμε πολύ καλά» εξηγεί με ειλικρίνεια. Ο ίδιος δεν έχει ξεχωρίσει κάποιον μαγειρικά, καθώς δεν έχει δει αρκετά πράγματα από τον καθένα ωστόσο χαρακτήρες ξεχώρισε: «Είναι κάποιοι χαρακτήρες στη δική μου φιλοσοφία μαγειρικά που θεωρώ»  δηλώνει.

Ο πατέρας του Ευάγγελος Αποστολάκης, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, τον παρακολουθεί στην τηλεόραση; «Γενικά οι γονείς μου μπορεί αν τύχει να δουν. Γενικά δεν βλέπουν πολύ τηλεόραση» όμως και οι φίλοι του δεν είναι «κολλημένοι» με το γυαλί: «Οι φίλιο μου δεν ξέρω καν αν ξέρουν όλοι τι κάνω (γέλια) Δεν το λέω εγώ, δεν το έχουμε συζητήσει… είμαστε πολύ χύμα γενικά» τονίζει δείχνοντας ξεκάθαρα το πόσο αδιάφορη του είναι η δημοσιότητα.

Όταν μαγειρεύει  για τους φίλους του, τους κάνει τα χατίρια; «Είμαι λίγο αυστηρός. Με τους κολλητούς μου μόνο. Δεν μου αρέσει να μου κάνουν παραγγελίες, θέλω εγώ να επιμεληθώ το τραπέζι» εξηγεί. Ισχύει το ίδιο όμως και για μια γυναίκα; «Όχι, στη γυναίκα θα φτιάξω ότι μου ζητήσει, αν με ενδιαφέρει κιόλας…» Ο ερωτάς τελικά περνά από το στομάχι; «Σου φτιάχνει σίγουρα τη διάθεση  ένα καλό φαγητό αλλά δεν πιστεύω πως θα σε δει κάποιος με άλλο μάτι. Απλά αν σε βλέπει ήδη  θετικά, αυτό είναι ένα συν παραπάνω». Ένας άντρας που είναι πολύ καλός μάγειρας όπως ο Γιάννης, θέλει η γυναίκα να μαγειρεύει ή δεν τον απασχολεί; «Εγώ θέλω η γυναίκα να μαγειρεύει. Αυτό δείχνει ένα μέρος του χαρακτήρα της, πως έχει εκπαιδευτεί να έχει ένα χαρακτήρα που μπορεί να κρατήσει ένα σπίτι, να περιποιηθεί τον άντρα της, τα παιδιά της αργότερα. Μπορώ να σου πω πως με ξενερώνει κιόλας να μην ξέρει να μαγειρεύει.  Αυτό δηλώνει πως δεν δείχνει ενδιαφέρον για να μάθει…» υποστηρίζει.

Με τους πρώην συμπαίκτες του έχει κρατήσει επαφές; «Είναι σαν τος στρατό. Είσαι φαντάρος κάνεις έντονος δεινούς όμως μετά χάνεσαι. Έτσι και με τα παιδιά, είμασταν μαζί αλλά η καθημερινότητα μετά το τέλος του παιχνιδιού μας απομάκρυνε. Με την ρουτίνα χάνεσαι με τον άλλον» δηλώνει. Του θυμίζω πως μέσα από το Master Chef ο Άκης Πετρετζίκης και ο Γιάννης Μάργαρης έγιναν φίλοι και σήμερα είναι και συνεργάτες: «Ναι τα παιδιά συνεργάζονται κιόλας. Τον Γιάννη τον αγαπώ πάντα θέλω να το βλέπω αλλά υπάρχει αυτή η αναβλητικότητα που το αφήνουμε…» εξηγεί. Πιστεύει πως η εμφάνισή του στο Master Chef του άλλαξε τη ζωή; «Μαγειρικά τουλάχιστον οφείλω πολλά στο Master Chef γιατί σε αυτό οφείλω ότι συνέχισα τη μαγειρική. Αν δεν τα κατάφερνα μπορεί να άλλαζα επάγγελμα.  Δεν επιμένω σε κάτι αν δεν μου βγει. Αυτό δεν σημαίνει πως  δεν προσπαθώ και δεν βάζω στόχους αλλά δεν θα πιέσω τα πράγματα, Μπορώ να δοκιμαστώ σε κάτι άλλο» παραδέχεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!