Στέλιος Διονυσίου: Πάνω στο άγχος μου μίλησα λίγο άσχημα (Βίντεο)

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο Στέλιος Διονυσίου μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του αστυνομικός υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του όταν δεν του επέτρεψε να περάσει από την κορδέλα που είχε τοποθετηθεί για να κλείσει η Βασιλίσσης Σοφίας το απόγευμα της Τρίτης.

Βγαίνοντας από το κτίριο της Ευελπίδων ο Στέλιος Διονυσίου ανέφερε πως: «Πάνω στο άγχος μου μίλησα λίγο άσχημα». Είπε ακόμη πως ενημέρωσε τον αστυνομικό ότι είχε πρόβλημα με την υγεία του.

«Είπα ότι έχω πρόβλημα με την υγεία μου. Δεν πήγα τελικά στο νοσοκομείο γιατί αισθάνθηκα κάπως καλύτερα και είπα να τελειώσει αυτή η διαδικασία», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του κ. Διονυσίου, Βασίλης Καπερνάρος σημείωσε: «Ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να δούμε την ποιότητα αν υποτεθεί ότι υπάρχει σωματική κάκωση. Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία και εκτίθενται αλλοιώνοντας τα πραγματικά περιστατικά».

Όπως σημείωσε: «Οι δύο μάρτυρες αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό ότι χτύπησε».

Διάβασε το έγγραφο από την ιατρική εξέταση αναφέροντας: «Δεν παρατηρούνται εμφανώς κακώσεις σώματος. Ο ακτινολογικός έλεγχος ήταν αρνητικός. Αυτός ο άνθρωπος είπε στον ιατροδικαστή ότι τον πονάει ο δεξιός αντίχειρας.

Πρέπει να λέμε την αλήθεια, να μην διασύρουμε προσωπικότητες, όπως αυτού του παιδιού που ορκίστηκε στα κόκαλα του πατέρα του».

 

 

Newsbeast.gr