Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σμαράγδα Καρύδη στο Freddonews:  «Έχω κάνει δουλειές που δεν ήταν και τόσο αξιόλογες»

 

 

 Στον Τσακίρη Κωνσταντίνο

 

Βρεθήκαμε στα backstage του «Νότα Μία» μετά απο κάλεσμα του  Alpha και παρακολουθήσαμε από κοντά το γύρισμα με «οικοδέσποινα» την  Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ήταν μέσα στο κέφι, λαμπερή όπως πάντα και με αρκετή δόση χιούμορ.

Μετά το τέλος  γυρίσματος, η ίδια υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους στην καφετέρια του Alpha, χαλαρή και ευδιάθετη και απάντησε σε κάθε μας ερώτηση χωρίς ίχνος δισταγμού:Για το «Νότα Μία» η  Σμαράγδα αποκάλυψε στο Freddonews.gr,  τον λόγο που δέχτηκε την πρόταση: «Ένοιωσα ασφαλής και με την πρόταση  αλλά και με τον ίδιο τον σταθμό, γι’ αυτό αποφάσισα να το κάνω».

Θα ήθελε να κάνει και άλλα τηλεπαιχνίδια στο μέλλον η ηθοποιό; «Δεν ξέρω,  γενικά μπορεί να κάνω άλλα 10, αλλά έχει να κάνει με τις ανάγκες μου κυρίως  τις ψυχολογικές, αλλά και τον χρόνο μου. Άλλωστε σε αυτή την δουλειά-στην τηλεόραση – αναγκάζεσαι, όπως και στο θέατρο να είσαι «ανεβασμένος»  για να την βγάλεις. Και χάλια να είσαι εκείνη την ημέρα και να χεις προβλήματα, λες ωπ, τώρα πρέπει να το γλεντήσω. Εγώ μετά την δεύτερη, τρίτη εκπομπή φεύγω με περισσότερο κέφι.»

Θα την ενδιέφερε ένα άλλο είδος εκπομπής; : «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό. Εδώ στο ‘’Νότα Μία’’ αισθάνομαι καλά γιατί είναι κάτι που συνδυάζει όλο  αυτό το ‘’χοροτραγουδιστικό’’ το οποίο έχει να κάνει και με το θέατρο και έχει και παντομίμα.  Το θεωρώ και σαν ρόλο.  Δεν ξέρω αν θα μπορούσα για παράδειγμα να κάνω ένα talk show  γιατί συνήθως δεν μου έρχεται να κάνω ερωτήσεις σε άλλους, γιατί και εμένα δεν μου αρέσει να μου κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις».

Επίσης η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον αν την έχει στιγματίσει ο ρόλος της Ντάλιας στην επιτυχημένη σειρά του Mega  «Παρα» : «Όχι γιατί έκανα και άλλα πράγματα στην τηλεόραση που ήταν εντελώς διαφορετικά από αυτό τον ρόλο. Γενικά δεν το σκέφτομαι, θα ήθελα να μου τύχει ένας ωραίος ρόλος σαν της Ντάλιας, ένας ρόλος σε καλογραμμένο σενάριο».

Υπάρχει όμως κάποια δουλειά η συνεργασία  για την οποία έχει μετανιώσει; Η Σμαράγδα απαντά ότι : «Δεν μετάνιωσα.  Έχω κάνει βέβαια  και δουλείες που δεν ήταν τόσο αξιόλογες και δεν θα ήθελα να υπάρχουν καν στο βιογραφικό μου θεωρητικά… όμως  το σκεφτόμουνα ότι  κάθε δουλειά που μπορεί να ήταν κακή, με πήγε σε μια καλή, νομίζω έγινε μαγικά αυτό. Οπότε δεν θέλω να αφήσω εκτός και τις κακές δουλειές γιατί είναι όλα στο νήμα μιας πορείας που σου φέρθηκε καλά»

 

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και για τους γονείς της λέγοντας πως την παρακολουθούν και της λένε την γνώμη τους για κάθε συνεργασία: «Οι γονείς μου πάντα μου λένε την γνώμη τους σε ότι και αν κάνω. Φυσικά και το παιχνίδι που παρουσιάζω τώρα τους αρέσει πολύ, έχουν και καθημερινή επαφή μου, γιατί πια δεν με βλέπουν τόσο συχνά. Τώρα ξέρουν, άμα θέλουν να με δουν θα ανοίξουν την τηλεόραση». Τέλος για το μέλλον ζήτησε δυο πράγματα: «Να έχω δουλειά και να με υγιής και όλα τα’ άλλα έρχονται».

Με τον δημοσιογράφο του Freddonews.gr Τσακίρη Κωνσταντίνο

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!