Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Ο Χρόνος” – Έρχεται το νέο βίντεο κλιπ της Πέγκυς Ζήνα (backstage φωτογραφίες)

Η Πέγκυ Ζήνα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ολοκαίνουριας επιτυχίας με τίτλο «Ο Χρόνος», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Πρωταγωνιστές στο video clip είναι ένα ζευγάρι το οποίο παρακολουθούμε σε διάφορες φάσεις της ζωής του, ενώ η τραγουδίστρια αναλαμβάνει το ρόλο του «αφηγητή» στην ιστορία τους.

\Πώς συμπεριφέρεται «Ο Χρόνος» στη ζωή του ζευγαριού; Ποιο θα είναι το μέλλον τους, και ποια η κατάληξή τους; Την απάντηση θα δώσει η ίδια η Πέγκυ Ζήνα μέσα από το άκρως συγκινητικό video clip για το νέο τραγούδι της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, με τον οποίο η Πέγκυ Ζήνα συνεργάστηκε και στο προηγούμενο single που οπτικοποίησε, το «Μου Λείπεις», σπάζοντας το φράγμα των 15.000.000 προβολών στο YouTube.

Η νέα επιτυχία της Πέγκυς Ζήνα με τίτλο «Ο Χρόνος» κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες και βρίσκεται ήδη στο Top 10 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων πανελλαδικά, ενώ έχει ξεπεράσει τις 500.000 προβολές στο YouTube σε μόλις δεκαπέντε ημέρες.

Δείτε παρασκηνιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα παρακάτω:

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!