Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ντάνος: Η πολιορκία των καναλιών, το συμβόλαιο και το νέο δίπλωμα [Εικόνες]

 

της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛiΤΙΚΑ (SECRET)

Συνεχίζει να είναι περιζήτητος και αγαπητός ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος στην αρχή δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί την ξαφνική και τόσο μεγάλη δημοσιότητα μετά το τέλος του «Survivor». Σήμερα, το τηλέφωνό του δεν σταματά να χτυπά, ενώ οι προτάσεις που δέχεται από διάφορους χώρους είναι πολλές σύμφωνα με το Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου. Ο Ντάνος, παρά τις υποχρεώσεις που είχε στην Αθήνα, τον Αύγουστο «πάγωσε» τα πάντα, αφού ήθελε να περάσει τις ημέρες αυτές στη Σκιάθο. «Εγώ Δεκαπενταύγουστο θα είμαι με τους δικούς μου ανθρώπους», είπε και αυτό έκανε, αφού έμεινε αρκετές ημέρες στο νησί του, προβάλλοντάς το και βοηθώντας πολλές επιχειρήσεις με την παρουσία του. Την ίδια περίοδο πήρε και το δίπλωμά του από τον Ναυτικό Ομιλο Σκιάθου.

Ο Γιώργος πριν μπει στο «Survivor» είχε παρακολουθήσει μαθήματα στον ιστορικό ναυτικό όμιλο. Με τη λήξη της περιόδου μαθημάτων, ο προγραμματισμός της τελετής απονομής διπλωμάτων στους μαθητές πήρε παράταση, για να επιστρέψει στη Σκιάθο ο νικητής του «Survivor» και να μπορεί να παρευρεθεί για να είναι όλοι οι μαθητές του ομίλου παρόντες. Αφού παρέλαβε το δίπλωμά του, όπως όλοι όσοι παρακολούθησαν τα μαθήματα, μίλησε στα παιδιά για την αναγκαιότητα του αθλητισμού και τη σημαντικότητα της ενασχόλησης των νέων με το νερό, ειδικότερα εφόσον ζουν σε νησί. Φυσικά, ο ίδιος δεν άντεξε μακριά από τη θάλασσα και τις λίγες ημέρες που έμεινε στο νησί πήρε ένα ταχύπλοο και ξεκίνησε μαθήματα σκι στις Κουκουναριές. Ανάμεσα στους μαθητές του ήταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που απόλαυσε το μάθημα.

Η παρουσία τους στις παραλίες προκαλούσε αναστάτωση, με τον Γιώργο να δέχεται με χαρά να ποζάρει με τους θαυμαστές του, αλλά πολύ περισσότερο με μικρά παιδιά. «Η αγάπη του για τα παιδιά είναι τεράστια. Λατρεύει τα ανίψια του και ο ίδιος θέλει να κάνει πολλά παιδιά», δηλώνει στο «Secret» φίλος του. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήδη έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις, που διαφέρουν μεταξύ τους. Η πρώτη ήρθε από μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, που είχε καταλήξει στον Γιώργο πριν καν βγει νικητής, καθώς είχε θεωρήσει το πρόσωπό του κατάλληλο για το προϊόν της και έτσι τον πλησίασε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο Ντάνος ήταν θετικός και το διαφημιστικό θα το δούμε στους δέκτες μας. Οσο για το ποσό των 200.000 ευρώ που έλαβε, όπως γράφτηκε, ο ίδιος το διαψεύδει. «Αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν, δεν ισχύει στο ελάχιστο αυτό το πράγμα», λέει στο «Down Town» Κύπρου. Οι φίλοι που τον ακολουθούν στο Instagram και ξεπερνούν τις 271.000 ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει και αυτός (όπως πολλοί celebrities) να ανεβάζει εικόνες με προϊόντα. Η αρχή έγινε με γνωστή μάρκα αντηλιακού, από την οποία πληρώθηκε, φυσικά, και ποζάρει με τα προϊόντα της.

Μάλιστα, η εταιρεία είναι πολύ ευχαριστημένη, αφού τα συγκεκριμένα αντηλιακά έγιναν περιζήτητα. Μια άλλη πρόταση που δέχτηκε ήταν να συνεταιριστεί με γνωστό επιχειρηματία σε μαγαζί της Αθήνας, ενώ δεν έλειψαν και οι τηλεοπτικές προτάσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, εκτός από τον ΣΚΑΪ, που ακόμα δεν έχει αποφασίσει σε τι κόνσεπτ θα τον χρησιμοποιήσει, δύο κανάλια τού έκαναν κρούση, ωστόσο ο ίδιος, ως άπειρος τηλεοπτικά, το σκέφτεται πάρα πολύ, καθώς δεν θέλει να «καεί» με κάτι που δεν του ταιριάζει, θα αλλοιώνει τον χαρακτήρα του και δεν θα βγάζει τον αληθινό του εαυτό. Μάλιστα, όπως έχει πει ο ίδιος σε φιλικό του πρόσωπο, προτιμά κάτι που να έχει σχέση με τον αθλητισμό, το οποίο να του ταιριάζει. Αν και στα αυτιά μας έφτασε και ιδέα για τηλεπαιχνίδι.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/tria-kanalia-diekdikoun-ton-giorgo-angelopoulo-ikones

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!