Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Σικινιώτη: Η γνωριμία με τον Καλημέρη, η Νομική και το Fama Show

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ – Εφημερίδα Παραπολιτικά

 

Στη Μύκονο βρέθηκε για μια ακόμα χρονιά η Κατερίνα Σικινιώτη, η όμορφη Ελληνίδα που το 2014 έκανε περήφανη την Ελλάδα όταν στέφθηκε Μις Πορτογαλία στη χώρα όπου ζει. Οι γονείς της έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ έχει ένα  μικρότερο αδερφό από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της!  Η καλλονή που σπουδάζει Νομική μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στην τηλεόραση, αφού παρουσίαζε το μεγαλύτερο σόου της χώρας, το «Fama Show» και δεκάδες φωτογραφήσεις, ήρθε στην Μύκονο να δει όπως κάθε καλοκαίρι για να περάσει τις διακοπές με τον πατέρα της και τον αδερφό της!

 

Οι εμφανίσεις της στις παραλίες του νησιού προκαλούν εγκεφαλικά αφού πρόκειται για ένα πανέμορφο κορίτσι με υπέροχο σώμα: «Λατρεύω την Ελλάδα και τους ανθρώπου της. Στο μέλλον θα ήθελα να μείνω περισσότερο καιρό στην Ελλάδα. Νιώθω πως είμαι Ελληνίδα» δηλώνει στο Secret. Η Ίδια ξέρει πολλούς  γνωστούς Έλληνες αλλά λίγους έχει γνωρίσει. Αυτό το καλοκαίρι γνώρισε τον Τζώνη Καλημέρη: «Ήμουν καλεσμένη σε ένα πάρτι γενεθλίων του ιδιοκτήτη του Solymar και ήταν και εκείνος» δηλώνει. Τι συζήτησαν; Μίλησαν για την τηλεόραση; Τη ρωτώ: «Μιλήσαμε για την τηλεόραση και για πολλά ακόμα. Ήταν πολύ καλός και κατάλαβα πως ξέρει τις bussines καλύτερα από τον καθένα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης» τονίζει.

 

Θα τα παρατούσε όλα στην Πορτογαλία για να ξεκινήσει μια καριέρα στην Ελλάδα; Έχει δεχτεί προτάσεις; «Το σόου στην Πορτογαλία πήγε υπέροχα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Η αλήθεια είναι πως αγαπώ πολύ την Ελλάδα. Κάτι συγκεκριμένο δεν μου έχουν πει,. Ωστόσο κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα μου λένε να μείνω εδώ, και πως μπορώ να κάνω πράγματα με επιτυχία. Όμως τέλειωσα τη Νομική σχολή και τον Σεπτέμβριο  θα κάνω το Μεταπτυχιακό μου στη Νομική.  Παράλληλα θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο σόου όπως και πέρσι. Το μεταπτυχιακό μου στη Νομική μπορώ να το συνδυάσω με την τηλεόραση γενικά. Business, τηλεόραση όλα έχουν σχέση μεταξύ τους και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό» εξηγεί. Η Κατερίνα Σικινιώτη βάζει στόχους και τους πετυχαίνει. Πατά γερά στη γη, ξέρει τι θέλει και πάντα δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Κάθε φορά που επισκέπτεται τη Μύκονο, γίνεται θέμα σχολιασμού καθώς όλοι μιλούν – εκτός από την ξεχωριστή ομορφιά της- για την καλοσύνη της!

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!