Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ειρήνη Κολιδά: Δείτε τι ετοιμάζει μετά το Survivor

ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

Το αγαπημένο κορίτσι του Survivor, η μελαχρινή Ειρήνη Κολιδά θα μας απασχολήσει και τον ερχόμενο χειμώνα αφού έχει σχέδια που θα προκαλέσουν τον ενδιαφέρον  αρκετών θαυμαστών της αλλά και ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την σωστή σωματική άσκηση!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Secret, η όμορφη γυμνάστρια δεν έχει περάσει απαρατήρητη σε ιθύνοντες μεγάλων καναλιών που  την έχουν βάλει στο μάτι. Έτσι έχει δεχτεί δυο προτάσεις που όμως δεν είναι πολύ συγκεκριμένες για αυτό και μετά το τέλος των διακοπών της θα συζητήσει τις λεπτομέρειες και για τις δυο περιπτώσεις. Ένα είναι το σίγουρο. Πως αν συμφωνήσει και κάνει κάτι στην τηλεόραση αυτό θα αφορά αυστηρά το αντικείμενό της καθώς η ίδια δεν είναι ούτε δημοσιογράφος, ούτε παρουσιάστρια και δεν την ενδιαφέρει κάτι που δεν θα έχει σχέση με την γυμναστική.  Για τον λόγο αυτό, η πολυμήχανη Ειρήνη δεν επαναπαύεται σε αυτό και ήδη έχει ετοιμάσει το δικό της επαγγελματικό βήμα εκτός τηλεόρασης! Σύμφωνα με το Secret, μαζί με την καλή της φίλη και επίσης γυμνάστρια Ειρήνη Γολικίδου, ετοιμάζουν μια ομάδα όπου θα οργανώνουν μαθήματα personal training. Δηλαδή θα δημιουργούν γκρουπ που οι δυο τους μαζί θα παραδίδουν μαθήματα. Όλο αυτό το πρότζεκτ θα ονομαστεί «Outer peace». Το ξεχωριστό και πολύ όμορφο είναι πως αυτά θα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους, όπως το Άλσος στη Συγγρού, το Άλσος Φιλοπάππου ενώ αναζητούν τον τρίτο χώρο.

Η Ειρήνη μπορεί να απολαμβάνει την δημοσιότητα που της χάρισε το Survivor και να δέχεται  τεράστια αγάπη από τον κόσμο, είναι όμως μια πολύ έξυπνη γυναίκα για να μην μένει σε αυτά. Γι αυτό και πάνω από όλα βάζει στόχους με επίκεντρο αφού που κάνει πολύ καλά, τη γυμναστική και υλοποιώντας νέες ιδέες ετοιμάζεται να μας καταπλήξει τον ερχόμενο χειμώνα!

Φυσικά πάνω από όλα είναι ο γιος της Αλέξανδρος με τον οποίο  έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο τις διακοπές.  Πρώτος σταθμός ήταν τα Χανιά όπου είχε μαζί και την μητέρα της, συνέχισαν στην Λίμνη Ευβοίας, ταξίδεψε μόνο με τον γιο της  στη Ρόδο ενώ ο τελευταίος της σταθμός είναι η Πίνδος  όπου και έμειναν σε σκηνή με τον γιο της και την κολλητή της!

Μπορεί  μετά το τέλος του καλοκαιριού να έχει αρκετό τρέξιμο με τα επαγγελματικά  της. Όμως η ίδια είναι πολύ αυστηρή σε ότι αφορά τις ώρες που αφιερώνει στο παιδί της.  Θα περάσει καθημερινά αρκετό χρόνο μαζί του, θα παίξουν ενώ το βράδυ θα είναι εκείνη που θα το βάλει στο κρεβάτι του. Γι αυτό και το φετινό καλοκαίρι η Ειρήνη Κολιδά ήθελε να το αφιερώσει αποκλειστικά στον γιο της παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε από φίλους.

Σε ότι αφορά το Survivor, δεν έχει πρόβλημα να μιλά γι αυτό, να απαντά σε ερωτήσεις, ενώ με όλα τα παιδία που συμμετείχαν έχει καλές σχέσεις. Φυσικά με κάποιους είναι πιο κοντά όπως με την Σάρα Εσκενάζυ και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Όμως και τα υπόλοιπα παιδιά όταν τα ρωτούν για την Ειρήνη μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν αφού κατά τη διάρκεια που βρισκόταν τον Άγιο Δομίνικο έδειξε αυτό που πραγματικά είναι.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!