Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το τελευταίο αντίο στη Ζωή Λάσκαρη (Εικόνες και βίντεο)

Το τελευταίο αντίο λένε στη Ζωή Λάσκαρη αυτή την ώρα στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι συγγενείς και φίλοι. Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σύντροφός της ζωής της για πάνω από 40 χρόνια έφθασε στην εκκλησία από τις 10 το πρωί φανερά συγκινημένος ενώ λίγο αργότερα έφθασαν οι κόρες και η εγγονή της ηθοποιού.

Η καταξιωμένη ηθοποιός, που μεσουράνησε στο ελληνικό κινηματογραφικό στερέωμα και το θέατρο, βρέθηκε νεκρή από την κόρη της, το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι τους, στο Πόρτο Ράφτη.

Αυτή την ώρα ψάλλεται η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια η ηθοποιός, που άφησε στον τόπο μία μεγάλη… ασπρόμαυρη ιστορία γεμάτη ταλέντο και συναίσθημα θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών. Παρόντες, μεταξύ άλλων, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της μεγάλης ηθοποιού.

 

Αυτή την ώρα ψάλλεται η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια η ηθοποιός, που άφησε στον τόπο μία μεγάλη… ασπρόμαυρη ιστορία γεμάτη ταλέντο και συναίσθημα θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της μεγάλης ηθοποιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!