Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στη Σκιάθο χαλαρώνει ο διάσημος σχεδιαστής Franco Ciambella (Εικόνες)

Στο όμορφο νησί των Σποράδων, την Σκιάθο, βρίσκεται ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Franco Ciambella απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Τα καταγάλανα νερά του νησιού έχουν μάλιστα ενθουσιάσει τόσο τον σχεδιαστή, που σχεδιάζει το επόμενο καλοκαίρι να παρουσιάσει στη Σκιάθο τη νέα κολεξιόν του,

Με τον Franco Ciambella έχει φθάσει στο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων και ο γνωστός δημοσιογράφος Ignazio-Orazio Gaggioli της MediaSet και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της «Οpera» που διαχειρίζεται και παρουσιάζει διεθνώς τις κολεξιόν του Franco Ciambella.

 

Oι δύο Ιταλοί έφθασαν απευθείας από τη Ρώμη και καθημερινά επισκέπτονται παραλίες της Σκιάθου όπως τα Μάραθα και την την Αγίας Ελένης. Όσο για το φαγητό τους, επιλέγουν φρέσκα θαλασσινά στο Carnayo όπου και οι δυο χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι από όσα απόλαυσαν ποζάρουν μαζί με το προσωπικό  αλλά και τον Λάμπρο Σανιδά, υπεύθυνο της αγαπημένης τους παραλίας , της Αγίας Ελένης!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Franco Ciambella έχει ενθουσιαστεί από τα τοπία της Σκιάθου και σχεδιάζει το επόμενο καλοκαίρι να παρουσιάσει στη Σκιάθο την νέα κολεξιόν του, σε παγκόσμιο επίπεδο με την άφιξη δεκάδων διάσημων μοντέλων που θα βοηθήσουν στη μεγαλύτερη προβολή του νησιού.

Ο Λάμπρος Σανιδάς κάνει σέλφι με τον σχεδιαστή και την παρέα του

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!