Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Nέο κύμα καύσωνα προκαλεί η Μαρία Αλεξάνδρου λίγο πριν αναχωρήσει για Μύκονο! (Εικόνα)

Η Μαρία Αλεξάνδρου η πιο καυτή παρουσία της ελληνικής show biz, έχει τον τρόπο της να μας στοιχειώνει το μυαλό με τις σέξι πόζες της ανάβοντας μέσα από την τελευταία φωτογράφισή της τον ανδρικό πληθυσμό, δίχως έλεος!

Η πειραιώτισα καλλονή άκρως ανανεωμένη με νέο λουκ, πλέον ξανθιά μας ανάβει ακόμα περισσότερο. Αν και ως μελαχρινή που την είχαμε συνηθίζει το χειμώνα το ίδιο κολασμένη ποθητή ήταν χωρίς καμία αμφιβολία.
Μετά την ανακοίνωσή της ότι απορρείσετε από το πορνό, έπεσε πολύ κλάμα από τον ανδρικό πληθυσμό, αλλά η ίδια δεν σταμάτησε να μας απασχολεί μιας και έχει τον τρόπο της να ταράζει τα ύδατα σε κάθε παρουσία της. Το κορίτσι μας το γύρισε στο τραγούδι και μοίρασε απανοτά εγκεφαλικά τόσο στις πίστες όσο και στις guest εμφανίσεις της σε clubs σε όλη την Ελλάδα, απασχολόντας τα ΜΜΕ μέσα από το ιντερνετ αλλά και τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.
Η Μαρία Αλεξάνδρου μίλησε μαζί μας και μας αποκάλυψε τα σχέδια της γι’ αυτό το καλοκαίρι, φορώντας μόνο το σέξι μαγιό της πλατσουρίζοντας στην πισίνα, ενώ εμείς πέρναμε υπογλώσσια.
Διαβάστε την συνέχεια στο Fightbook.gr

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!