Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο παραμυθένιος γάμος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη (Εικόνες+Βίντεο)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου. Στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται στην οικία Θεοδωρίδη στη Μύκονο, με με θέα τη θάλασσα, η Δούκισσα και ο Δημήτρης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Η νύφη έλαμπε μέσα από το υπέροχο νυφικό της Σήλιας Κρηθαριώτη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Νίκο Νομικό.

Ο γαμπρός ανυπομονούσε καθ’ όλη τη διάρκεια να αγκαλιάσει τη γυναίκα της ζωής του, όταν έφτασε η Δούκισσα, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Σήμερα γάμος γίνεται». Η όμορφη Δούκισσα μετά βίας συγκράτησε τα δάκρυά της από τη συναισθηματική φόρτιση της ημέρας. Στο πλευρό της, ο Δημήτρης έστεκε χαμογελαστός.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν η Δούκισσα, αγκάλιασε την πεθερά της, Ελένη Κόκκαλη. Οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν τρυφερά.

Η νύφη έφτασε στον χώρο συνοδευόμενη από τον πατέρα της Νίκο Νομικό όπως είναι το έθιμο και αμέσως έσπευσε να φιλήσει τον αγαπημένο της. Φυσικά στον δρόμο όλοι οι καλεσμένοι έσπευδαν να φιλήσουν τη νύφη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Γιάννης Λάτσιος, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο και πολλοί ακόμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι νεόνυμφοι, στα προσκλητήρια των καλεσμένων τους ζήτησαν αντί δώρου, να κάνουν –εάν επιθυμούν- δωρεά υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

https://youtu.be/TZUDugVJJMw

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!