Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λευτέρης Πανταζής στο Freddonews: «Στην πρεμιέρα θα έχω για γούρι την ευχή της μητέρας μου» (Εικόνες)

Του Τσακίρη Κωνσταντίνου-Freddonews.gr

Ο τραγουδιστής επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στο Posidonio και θα βάλει φωτιά στην παραλιακή όλο το καλοκαίρι έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, την Τζωρτζίνα Νικάκη, τη Νάιρα Αλεξοπούλου, την Έλενα Παναγιωτίδου, τον Στέλιο Τσάκωνα, τον Βασίλη Άνη και μια πλειάδα ανερχόμενων ταλέντων μας από το «Rising Star» του ANT1. O ίδιος και η ομάδα του μας υποδέχθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στο νυχτερινό κέντρο δίνοντας μια μικρή γεύση από αυτά που θα… συμβούν από αύριο ενώ στη συνέχεια ως γνήσιος οικοδεσπότης μας «έκανε» το τραπέζι με επιλεγμένα εδέσματα!

Επιστροφή στις Αθηναϊκές πίστες ετοιμάζεται να κάνει από αύριο Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 ο Λευτέρης Πανταζής με ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα, άλλωστε δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τον ίδιο, αφού όλα αυτά τα χρόνια της 38χρονης πορείας του μας έχει αποδείξει δεν είναι απλά μόνο ένας τραγουδιστής αλλά πάνω από όλα διασκεδαστής.

O ίδιος δηλώνει στο freddonews.gr ότι δεν υπάρχει ούτε υπήρξε στο μυαλό του να σταματήσει: «Παιδί μου τώρα ξεκινάω! Με κάνει χαρούμενο να δουλεύω, να δίνω ευκαιρία στα νέα παιδιά αλλά και να φεύγει ο κόσμος ευτυχισμένος, που έρχεται με τόσα προβλήματα και θέλει να ξεφύγει λιγάκι. Όταν μπορείς να του δώσεις χαρά, αυτός είναι ο σκοπός ενός καλλιτέχνη νομίζω και ειδικά εμένα που τους διασκεδάζω τόσα χρόνια», τονίζει.

Ο Λευτέρης  μίλησε για την επιστροφή του στο Posidonio δηλώνοντας πως: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος πολύ χαρούμενος γιατί εδώ έχω κάνει μεγάλες επιτυχίες με σχήματα τρομερά και αυτή την φορά με ιντριγκάρισε η ιδέα του κ. Βασίλη Κοντόπουλου, ότι θα ναι νέα παιδιά. Πάντα είμαι κοντά στα νέα παιδιά και αυτό ήταν και το κλειδί. Μόλις μου είπε ότι θα είναι τα παιδιά από το «Rising Star», ταλαντούχα και με καλές φωνές , θέλω να είσαι εσύ ο καπετάνιος σε αυτό το καράβι, λέω εντάξει έρχομαι, τόσο απλά.» Τέλος αναφέρθηκε και στο γούρι που θα έχει στην πρεμιέρα: «Θα έχω για γούρι την ευχή της μητέρας του, που έφυγε πριν λίγο καιρό από την ζωή, η οποία πιστεύω ότι θα με συνοδεύει πάντα», απάντησε με καμάρι.

  

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!