Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Your Face Sounds Familiar: Μπήκαμε στα παρασκήνια! Έτσι τους βάζουν… τα νύχια! (Εικόνες)

 

 

Έχουν κερδίσει τις καλύτερες κριτικές για τις μεταμφιέσεις τους. Και όχι άδικα αφού το team που εργάζεται  στο «Your Face Sounds Familiar» αποτελείται από τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες! Εμείς απαθανατίσαμε μερικούς παίκτες την ώρα που… βάζουν νύχια για τις ανάγκες της μεταμφιέσεις τους.

Για το άψογο αποτέλεσμα ευθύνεται ο Κωνσταντίνος Γερογιώργος, και  η Lulu Nial Bar  που άνοιξε σε έναν κομψά minimal χώρο δίπλα στο μετρό του Αιγάλεω!

Οι τελευταίες τάσεις σε μανικιούρ και πεντικιούρ εφαρμόζονται με επαγγελματικά προϊόντα που επιλέχθηκαν μετά από έρευνα των ενημερωμένων experts Οι προσιτές τιμές θα σας εκπλήξουν αφού είναι αντιστρόφως ανάλογες με την πολυτέλεια του χώρου. Στο Lulu Nail Bar υπάρχει και prive χώρος για αποτρίχωση στο σώμα και τα φρύδια, με κερί ή κλωστή αντίστοιχα, καθώς και περιποίηση στις βλεφαρίδες με την εφαρμογή μιας εξελιγμένης μορφής περμανάντ που χαρίζει συγκλονιστικό μήκος, όγκο και χρώμα!

Εκεί έχουμε δει κατά καιρούς πολλές κυρίες της σόουμπιζ όπως την Βάνα Μπάρμπα, την Βάλια Κακούτη, την Σάγια, την Άντζελα Ευριπίδη, την Εύη Βατίδου και άλλες!

H Βάνα Μπάρμπα με τον Κωνσταντίνο Γερογιώργο

 

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!