Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Βασίλης Καρράς αποκαλύπτει: «Θέλω  να κάνω το σπίτι του τραγουδιστή»

 

 

 Της Σπυριδούλας Τριάντου – Eφημερίδα Παραπολιτικά – Ένθετο Secret 

Αυθεντικός,  κατασταλαγμένος, γνήσια λαϊκός και απόλυτα εκφραστικός. Αυτός είναι ο Βασίλης Καρράς αν πρέπει να τον περιγράψεις μόνο με λίγες λέξεις. Ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται συστάσεις, που δεν μιλά πολύ, προτιμά να δημιουργεί αντί να «φλυαρεί», να πράττει αντί να υπόσχεται.  Η επιτυχία όχι μόνο δεν τον άλλαξε αλλά τον έφερε ακόμα πιο κοντά στον κόσμο του. Και οι θαυμαστές του που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του βήμα του το ανταποδίδουν σε κάθε του εμφάνιαση. Το fan club του είναι από τα πιο πολυπληθή στην Ελλάδα και… όχι μόνο! Ο Βασίλης Καρράς αυτό που κατάφερε προ ημερών ήταν κυριολεκτικά μοναδικό, με συνέπεια να μπει στο Βιβλίο με τα Ρεκόρ Γκίνες! Κατάφερε να γεμίσει το στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας με 17.000 άτομα, ενώ 5.000 δεν κατάφεραν να μπουν καθώς δεν βρήκαν εισιτήριο. Ο Βασίλης Καρράς έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που το γεμίζει και για το λόγο αυτό μπήκε στο Βιβλίο των ρεκόρ «Νιώθεις  ρίγος όταν βλέπεις τόσο κόσμο. Η αλήθεια είναι   πως το περίμενα, πως θα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση, αλλά  όταν έμαθα και πόσο κόσμος ήταν απ έξω και δεν κατάφερε να μπει, ναι αυτό με  ξάφνιασε  ευχάριστα» μου εξηγεί.  Ο ίδιος τραγούδησε με τον κόσμο, πέρασε όμορφα μαζί του μα πάνω από όλα  τους  έδειξε πως είναι ο άνθρωπός τους. Ο απλός, ο γνήσιος, ο αυθεντικός Βασίλης Καρράς που λατρεύουν όλοι  από το ξεκίνημά του κιόλας: «Όταν βρίσκεσαι σε ένα κράτος που αγαπά τόσο τη μουσική μας  νιώθεις πολύ όμορφα, νιώθεις περήφανος! Το τραγούδι είναι πολιτισμός» δηλώνει στο Secret.

O Βασίλης Καρράς με δύο μοναδικές συναυλίες το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στο  Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στο Λιμάνι, στη Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική μουσική σκηνή. Απ’ τη μεγάλη αυτή γιορτή δε θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι του Βασίλη Καρρά, που θα είναι εκεί ερμηνεύοντας μαζί του τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και δικά τους τραγούδια: Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Μακεδόνας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Μάκης. Ρεμος  Σεβιλόγλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης και άλλοι «Χαίρομαι πολύ και ανυπομονώ. Θα έχω μαζί καλούς φίλους και θα περάσουμε όλοι μαζί δυο ξεχωριστές βραδιάς! μου λέει.

Ο Βασίλης Καρράς έχει δώσει πολλά, πάρα πολλά στο ελληνικό τραγούδι. Σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει; Να πει ως εδώ και  να «αποσυρθεί» από τη νύχτα; « Ο κόσμος το ξέρει αυτό. Αν με ρωτάς  όμως προσωπικά θα σου πω το εξής. Εγώ δεν είμαι έτοιμος ακόμα ψυχολογικά να κρεμάσω τα παπούτσια μου!» παραδέχεται και του λέω γελώντας πως αυτό ακριβώς ήθελα να ακούσω!  Τον ρωτώ για την τηλεόραση. Βλέπει; «Όχι, την αποφεύγω» μου λέει.  Έχουμε γεμίσει με talent show. Του ζητώ να μου πει  τη γνώμη του για τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος. Τους βοηθάει ένα τέτοιο concept  ώστε να ξεκινήσουν μια καριέρα στον χώρο της μουσικής;  «Δεν μπορώ να πω ότι βοηθανε τα talent show. Πουλάνε όνειρα που δεν πραγματοποιούνται και νομίζω πως δημιουργούν και προβλήματα στα παιδιά  που μετά την προβολή μένουν μετέωρα και κυκλοφορούν χωρίς καν να έχουν τσιγάρο. Είναι λυπηρό αυτό» εξηγεί χωρίς να βάζει «περιτυλίγματα» στις  απόψεις του. Τι θα συμβούλευε όμως εκείνος,  που έχει τόση εμπειρία,  τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι;

 

«Τα νέα παιδιά  πρέπει το τραγούδι να το έχουν για καψούρα. Και να έχουν και μια δεύτερη απασχόληση για να μπορούν να ζουν»  Σκληρό! Του λέω… Δηλαδή έχει πεθάνει το επάγγελμα του τραγουδιστή σήμερα; «Με Σαββατοκύριακα μόνο δεν βγαίνεις. Έτσι και χειρότερα θα είναι τα πράγματα» μου λέει. Εκεί που μιλάμε για το τραγούδι, θυμάμαι πέρσι, που δάκρυσε το τελευταίο βράδυ πάνω στην πίστα,  στο φινάλε των εμφανίσεων του: «Το παθαίνω συχνά αυτό. Δακρύζω, με συγκινεί πολύ ο κόσμος» μου λέει και εντυπωσιάζομαι. Μετά από τόσα χρόνια δεν έχει συνηθίσει; Αναρωτιέμαι. «Ένα θα σου πω. Ακόμα ιδρώνουν τα χέρια  μου πριν βγω στην πίστα».

Είναι άνθρωπος που ονειρεύεται ο Βασίλης Καρράς; «Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ. Πάντα κάνεις όνειρα»  δηλώνει. Κλείνοντας την όμορφη κουβέντα μας του ζητώ να μοιραστεί μαζί μου ένα όνειρό του: «Πριν ολοκληρώσω την καριέρα μου θέλω  να κάνω το σπίτι του τραγουδιστή. Θα φιλοξενεί τραγουδιστές και μουσικούς  που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Και πίστεψέ με είναι πάρα πολλοί…» αποκαλύπτει!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!