Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Jenna Jenovich: Δείτε την σέξι Dj με τα… πλούσια προσόντα! (ΦΩΤΟ)

 

Η Jenna Jenovich είναι μια πολύ πληθωρική κοπέλα και σίγουρα στην πρώτη πεντάδα με τις πιο πληθωρικές dj του κόσμου. Αυτό δεν είναι το βασικό της επάγγελμα, αλλά κάθε κορίτσι με τέτοια προσόντα και τέτοια δημοφιλία είναι δεκτό στα decks των μεγάλων clubs, μιας και ο κόσμος που φέρνει βγάζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.
Αυτό όμως που φαντάζει ακόμα καλύτερο είναι ότι η Jenna Jenovich θα μπορούσε να είναι η πιο γεμάτη εκδοχή της Rachel Weisz, θυμίζει πολύ την σέξι Βρετανίδα ηθοποιό με τα ωραία οπίσθια. Και φυσικά δεν τη θυμίζει μόνο στο πρόσωπο. Για την ακρίβεια την ξεπερνάει στα υπόλοιπα.
Τα οπίσθια και το στήθος της είναι τόσο εντυπωσιακά που είναι καλύτερα όταν δεν φοράει απλώς τα εσώρουχα της, αλλά φοράει κολλητά ρούχα, μπουστάκια, κορμάκια και μπλούζες που ξεχειλώνουν και τεντώνονται μπροστά στη δύναμη του στήθους της.

Απολαύστε την:

International Cover Model Jenna Jenovich, Dzena Jenovic in her Native Serbian, is named among 'FHM Turkeys 100 Sexiest Women In The World', with the publication placing her at number 29. This ranks Jenna higher on the List than Angelina Jolie, Jessica Alba, Olivia Wilde, Jennifer Love Hewitt and Beyonce to name only a few. Jenna was also featured on the Cover of Maxim Serbia in June. **These photos are a resubmission without the 'Jenna Jenovich' watermark.** Pictured: Jenna Jenovich Ref: SPL564793  190613   Picture by: SunOfHollywood.com / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com
 

jenna-jenovich13-1CABXYRxWAAA1wHjjenna-jenovich-1f500x0-318344_318362_0

jenna1

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!