Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Ίριδα Παπουτσή από το GNTM… ήρθε για να μείνει

Η Ίριδα Παπουτσή έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από τη συμμετοχή της στο 3ο κύκλο του GNTM στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Το εντυπωσιακό μοντέλο είναι από τις γυναίκες που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη αφού εκτός από την ομορφιά και το ταλέντο που χρειάζεται για να γίνει μοντέλο η Ίριδα διαθέτει κι άλλα ταλέντα και ένα από αυτά είναι ο χώρος

Για όσους δεν το γνωρίζετε ή Ίριδα Παπουτσή ανήκε στη χορευτική ομάδα της Josephine πριν δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων.

Η ίδια ήταν από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού στο GNTM άσχετα αν δεν προχώρησε πολύ! Αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε καθόλου, να κερδίσει προβολή και αναγνωρισιμότητα!

Το μοντέλο και χορεύτρια είναι πολύ ενεργή χρήστης των social media Και ειδικά του Instagram όπου θα την δείτε να αναρτηθεί διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο τόσο από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Στην παρακάτω φωτογραφία όμως εμείς την επιλέξαμε σε μία πολύ χαλαρή, εντυπωσιακή στιγμή της ζωής της και άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση που πιστεύουμε ότι θα σας εντυπωσιάσει και εσάς.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!