Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Aύξηση στις πωλήσεις T-shirts με στάμπα που αφορούν την LGBTQ+ κοινότητα αυτό το καλοκαίρι

Ανάρπαστα έχουν γίνει φέτος T-shirt με στάμπα που αφορούν την LGBTQ+ κοινότητα αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με έρευνα στα στατιστικά της Google σε μερικά από τα κορυφαία eshop και φυσικά καταστήματα όπως για παράγειγμα ο “Tshirtakias”.

Το ποσοστό αύξησης κυμαίνεται στο +15% με μέσω όρο αγορών τα 27 ευρώ ανά πώληση. Αύξηση στις πωλήσεις αλλά με μικρότερες παραγγελίες σε κόστος. Δηλαδή περισσότεροι πελάτες σπαταλούν μικρότερα ποσά, με μεσο όρο τα 2,3 Tshirt με στάμπα. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο όσον αφορά πλέον το “come out” έστω και με αυτό το τρόπο. Η υπερηφάνια του καθένα πλέον να εκφράζεται με όποιον τρόπο θέλει ακόμα και μέσα από ένα μπλουζάκι με στάμπα, με επιλογές πολλαπλών μηνυμάτων είτε έτοιμα, είτε κατα παραγγελία. Η κοινωνία μας αλλάζει χρόνο και με το χρόνο προς το καλύτερο όσον αφορά την αποδοχή της διαφορετικότητας και σε αυτό έχουν συντελέση πολύ παράγοντες, ακόμα βέβαια χρειάζεται δουλειά, ειδικά στις πόλεις της επαρχίας.

Πρωταθλήτρια στις πωλήσεις με T-shirt με στάμπα που αφορούν την LGBTQ+ στην πρώτη θέση έρχεται η Αθήνα, στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Θεσσαλονίκη, τρίτη θέση η Πάτρα, τέταρτη η Λάρισα και στην πέμπτη θέση οι κυκλάδες (σε αυτά παίζει ρόλο και οι τουριστική κίνηση), ενώ στις τελευταίες θέσεις είναι οι πόλεις του Εβρου, και σε χαμηλά επίπεδα οι Πελοπόνησος και η Ηπειρος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!