Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λίγο πριν την εκπνοή του 2023, η mat fashion διοργάνωσε ένα λαμπερό event για το νέο της κατάστημα στο River West

Με μια εκδήλωση γεμάτη Xmas vibes και πολλή μόδα, η mat fashion έδωσε το έναυσμα του countdown για την ομορφότερη εποχή του χρόνου, μέσα από ένα ξεχωριστό party, με εκλεκτούς καλεσμένους, πολλές εκπλήξεις και προτάσεις δώρων.

Το νέο κατάστημά της στο εμπορικό κέντρο River West, υποδέχτηκε λάτρεις της μόδας, στιλίστες και influencers σε ένα φαντασμαγορικό μουσικό πάρτι, που έφερε τους παρευρισκόμενους ένα βήμα πιο κοντά στη μαγεία και τη λάμψη των γιορτών. 

Το party του αγαπημένου fashion brand πλαισιώθηκε από ονειρικές μελωδίες στο πιάνο από τον βαρύτονο Darko Todorovski αλλά και με ένα live DJ set από την μοναδική Αστερόπη Χαϊνά, που έκαναν την ατμόσφαιρα μαγική.

Όσοι έδωσαν το παρών, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλη τη συλλογή της mat fashion, να αντλήσουν έμπνευση για τα εορταστικά looks τους και να κάνουν τις must-have προσθήκες στην γκαρνταρόμπα τους. 

Η Max Factor βρισκόταν εκεί συμβουλεύοντας όλες τις γυναίκες με τα top tips για ένα glamourous εορταστικό μακιγιάζ. Οι καλεσμένες είχαν φυσικά την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα νέα προϊόντα της Max Factor. 

Τα αγαπημένα όλων, The Locals Cocktails, σε τέσσερις γεύσεις, όπως το Pom Royal, το Madras, το Pornstar Martini και το Silent Muse, συνόδευσαν τους παρευρισκόμενους στη διάρκεια της βραδιάς, προσφέροντάς τους ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτες απόλαυση.

Μπορείς τώρα να ανακαλύψεις κι εσύ όλη τη συλλογή της mat fashion online ή σε ένα κατάστημα mat fashion σε όλη την Ελλάδα και είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις τα πιο chic looks που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!