Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Plus Size Brand της χρονιάς η mat fashion

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η mat fashion, η αμιγώς ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική plus size αγορά και με ισχυρή παρουσία εκτός συνόρων, διακρίθηκε ως Plus Size Brand της χρονιάς από το Best in Fashion 2023.

Μέσα από την πολυετή και δυναμική της παρουσία, η mat fashion, ο απόλυτος προορισμός για κάθε γυναίκα με καμπύλες, έχει καταφέρει να αναπτύξει το δικό της πιστό κοινό όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό, αποκτώντας δυναμική παρουσία ακόμη και της στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Μέσης Ανατολής, το Printemps στο Doha Oasis Mall του Κατάρ.

Σημαντικός στόχος της εταιρείας η ενίσχυση της παρουσίας της διεθνώς, λαμβάνοντας μέρος στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές Εκθέσεις Μόδας σε Παρίσι, Ντίσελντορφ, Κοπεγχάγη, Μαδρίτη, αλλά και στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

Η διάκριση της mat fashion, αποτελεί γεγονός τόσο για την καινοτομία όσο και για την πρωτοπορία που χαρακτηρίζουν την νέα εταιρική της ταυτότητα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η νέα φιλοσοφία που υιοθετεί το brand λίγο πριν την τεσσαρακοστή επέτειο από την ίδρυσή της εταιρείας, μέσα από μία ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα, με κεντρικό μήνυμα το “Charismatic Life”. Η mat fashion επανασυστήνεται σε όλες τις mat fashionistas με σκοπό, να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας με αυτοπεποίθηση, αλλά και να δημιουργήσει συλλογές υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με μοντέρνα ρούχα που θα κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται ξεχωριστές, θηλυκές, όμορφες, μα πάνω από όλα άνετες.

Σήμερα, η mat fashion μετρά πάνω από 650 σημεία παρουσίας σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως, αριθμοί που επιβεβαιώνουν την επιτυχία του brand. Με ένα νέο premium store concept, η εταιρεία φιλοδοξεί κάθε κατάστημα της να γίνει ο απόλυτος fashion προορισμός για όλες τις γυναίκες. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα δύο νέα καταστήματα, το ένα στο κέντρο της Αθήνας, Ερμού 74, και το άλλο εντός του εμπορικού κέντρου River West, Λεωφόρος Κηφισού 96-98, τα οποία υπογραμμίζουν τον πρωτοποριακό χαρακτήρα και την καινοτομία του brand στην ελληνική αγορά plus size μόδας. Τα καταστήματα φιλοξενούν τις plus size σειρές όλων των αγαπημένων εμβληματικών brands: Levi’s, Lee, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Fila, New Balance, Birkenstock και Scholl και πολύ σύντομα το παγκοσμίως αναγνωρίσιμο αθλητικό brand: Under Armour.

Με όραμα τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη, η mat fashion δεν σταματά εδώ, εντάσσει στην ατζέντα της, τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος που θα καλύπτει τις ανάγκες για ηλεκτρονικές αγορές και σε ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και τη συνεχή υιοθέτηση των παγκόσμιων τάσεων της μόδας και της βιωσιμότητας αυτής, μέσω της παραγωγής νέων οικολογικών σειρών ένδυσης, από ανακυκλωμένα υλικά και οργανικές ύλες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!