Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Fashion Week έρχεται με ανανεωμένη καλοκαιρινή διάθεση, γεμάτη εκπλήξεις

Η 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Fashion Week έρχεται με ανανεωμένη  καλοκαιρινή διάθεση, γεμάτη εκπλήξεις!

 

 

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, Athens Fashion Week μετά από 31 επιτυχημένες διοργανώσεις, επιστρέφει ανανεωμένη και σας υπόσχεται 5 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις.

Πιο συγκεκριμένα, η 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, θα ξεκινήσει με την πολύαναμενόμενη επίδειξη μόδας των MIRO στις 29 Μάιου στην καρδιά του OAKA, στον εντυπωσιακό χώρο του Ολυμπιακού Κλειστού Κολυμβητηρίου όπου πρώτη φορά στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό της μόδας και μετατρέπεται σε μια τεράστια πασαρέλα!

 Από τις 8 έως και τις 12 Ιουνίου, κεντρικό σημείο διεξαγωγής της εβδομάδας μόδας θα είναι για πρώτη φορά το Πάρκο του Ελληνικού “The Ellinikon Experience Park“, μία καταπράσινη όαση 75 στρεμμάτων, με τα επιβλητικά κι εντυπωσιακά, διατηρητέα hangar όπου φυλάσσονταν κι επισκευάζονταν τα επιβατικά αεροπλάνα. Με φόντο τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά fashion shows σπουδαίων Ελλήνων σχεδιαστών, παράλληλα δρώμενα που θα ενισχύουν τη σχέση συμβίωσης ανθρώπων και της όμορφης φύσης όπως αυτή του πάρκου, της βιώσιμης μόδας και του «πράσινου» κοινωνικού σκοπού που υποστηρίζουμε αλλά και πολλές μουσικές εκπλήξεις.

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας έχει ετοιμάσει ένα  πλούσιο πρόγραμμα με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, αγαπημένα fashion brands αλλά και ανερχόμενα ταλέντα που θα αποκαλύψουν τις νέες τάσεις της σεζόν γεμίζοντας την πόλη με στυλ και νέα trends!

 

Ένα εντυπωσιακό installation θα περιμένει το κοινό την πρώτη μέρα της 32ης Εβδομάδας Μόδας από τους σχεδιαστές: Angelos Bratis, Chara Lebessi, Dassios, Denise Eleftheriou, Dimitris Petrou, Ioanna Kourbela, Kathy Heyndels, Konstantinos Tsigaros, Liana Camba, Maison Faliakos, Parthenis, Sotiris Georgiou, Vassilis Zoulias, Yorgos Eleftheriades.

 

Οι σχεδιαστές μόδας που θα συμμετέχουν αυτή τη σεζόν αλφαβητικά είναι: Angelos Bratis, Chara Lebessi, Celebrity Skin, Daphne Valente, Dassios, Irene Angelopoulos, Kathy Heyndels & Marios Togos, MIRO, Konstantinos Tsigaros, Paris Valtadoros, Parthenis, Vlassi Holeva και το brand: Ethical Ode.

 

Oι πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές μόδας που θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στη κριτική επιτροπή, διεκδικώντας τα βραβεία Best New Designer, Best Trendsetter και Best Catwalk είναι: Atinati, Blue by Pavlos Kyrkos, Eirini Jerasovich, Georgia Chioni, SL Giannopoulos, Sougaree.

Στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής συνεισφοράς, αυτή τη σεζόν, η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας θα στηρίξει το σημαντικό έργο του  παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού, περιβαλλοντικού και ανθρωπιστικού οργανισμού we4all  όπου μέρος των εσόδων των εισιτήριων θα διατεθούν για αναδάσωση και δενδροφύτευση σε πληγείσες περιοχές της Ελλάδας.

New Designers Awards by Moutai, χορηγός των Βραβείων των Νέων Σχεδιαστών, αυτή τη σεζόν είναι το Guizhou Moutai. Ο επίσημος αντιπρόσωπος του Guizhou Moutai στην Ελλάδα έχει ως στόχο να μεταδώσει την «αισθητική φιλοσοφία» της κουλτούρας του premium λικέρ στους Έλληνες καταναλωτές, να στηρίξει την ελληνική μόδα και το επιχειρηματικό πνεύμα των νέων Ελλήνων σχεδιαστών.

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από σημαντικούς επιχειρηματίες του χώρου της μόδας, σχεδιαστές, δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα αξιολογήσουν το έργο των νέων σχεδιαστών και στη συνέχεια θα αναδείξουν τους 3 νικητές. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής των «New Designers Awards by Guizhou Moutai» που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο του Ελληνικού “The Ellinikon Experience Park” . Κατά τη διάρκεια της απονομής ο χορηγός θα πραγματοποιήσει μία εκδήλωση γευσιγνωσίας «Sharing Moutai, Sharing Beauty» την οποία θα συνοδεύσουν εδέσματα από γνωστούς σεφ.

Επίσης, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΒΕΑ), που στηρίζει σταθερά τους νέους επιχειρηματίες του κλάδου της ένδυσης, αλλά και τους νέους σχεδιαστές – δημιουργούς, θα προσφέρει για δεύτερη συνεχή χρονιά, βραβείο στον πρώτο νικητή. Το «Best New Designer» βραβείο, αντιστοιχεί με χρηματικό έπαθλο, ως δείγμα ευγενικής συμβολής του Επιμελητηρίου, στην ανάπτυξη και προβολή της νεανικής επιχειρηματικότητας της χώρας και στην επιβράβευση της δημιουργικότητας των νέων, ταλαντούχων δημιουργών.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις τρέχουσες συλλογές των Ελλήνων δημιουργών αξεσουάρ μόδας, οι οποίοι συμμετέχουν στα Xclusive Elements.

 

 

 

 

Υπό την αιγίδα και την ευγενική υποστήριξη των: Enterprise Greece, Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΒΕΑ)

Υπό την αιγίδα των: Περιφέρεια Αττικής, Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ),  Δήμου Αθηναίων, Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ), Marketing Greece, Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος (ΠΣΒΒΠΕ), Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ). 

Τέλος, την 32η Εβδομάδα Μόδας στηρίζει η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ). 

 

Χορηγοί επικοινωνίας:

COSMOTE TV, LOVE RADIO, BEAUTE MAGAZINE, DOWNTOWN, ΟΚ!,  DELUXE MAGAZINE, FASHION DAILY, T-LIFE, HUFFINGTON POST, CLICK AT LIFE, MISSBLOOM.GR, WOMANTOC.GR.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!