Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το κόλπο για να εξαφανίσεις τις τιράντες του σουτιέν σου αν θέλεις να φορέσεις εξώπλατο

Το να δημιουργήσεις μόνη σου ένα εξώπλατο σουτιέν μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Ή και πολύ! Και μιλάμε για ένα μόνο από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα σουτιέν μας- ειδικά αν προσπαθείς να κάνεις το κατάλληλο matching με τα αγαπημένα σας panties.

Συνήθως, αν θέλεις να φορέσεις κάτι με έξω την πλάτη, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξεις ένα strapless σουτιέν κάτω από τη μπλούζα ή το φόρεμα σου. Υπάρχει, όμως, ένα φανταστικό hack του Tik Tok που σε βοηθά να μετατρέψεις το παλιό σου βαρετό σουτιέν σε μία νέα εξώπλατη έκδοση του, ώστε να μπορείς να το φοράς με όλα τα καλοκαιρινά σου φορέματα και τα tops. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις το χαρτζιλιίκι σου σε ένα καινούργιο σουτιέν, που θα φοράς μόνο με συγκεκριμένα ρούχα.

Η Tik Toker Loja La Conquista έχει την απάντηση που ψάχνεις και σου δείχνει σε ένα βίντεο πώς να κάνεις αυτή τη μετατροπή στο σουτιέν σου. Αρχικά, πιάνεις τις τιράντες, τις ξεκουμπώνεις από την κανονική τους θέση και φέρνοντάς τες χιαστί μπορστά στο στήθος τις κουμπώνεις πάλι μεταξύ τους. Παρακάτω θα δεις ότι δεν φαίνεται τίποτα απολύτως και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Δοκίμασέ το!

@lojalaconquista Como esconder seu sutiã? #lojalaconquista #dica #michelimartinenghi #tendencia #dicas #moda ♬ sonido original – Avengers

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!