Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

5 συμβουλές μόδας που αξίζει να ακολουθήσεις τον Μάιο για αναβαθμισμένο στιλ

Κάθε φορά που ξεκινά ένας νέος μήνας, όποια εποχή κι αν είναι, λειτουργεί ως μία ευκαιρία για ανανέωση του στιλ σου. Μπορεί να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ που ήθελες να αποκτήσεις καιρό, να αντιγράψεις ένα look που είχες δει κάπου ή να δοκιμάσεις ένα στιλιστικό combo που θα σε βγάλει από το comfort zone σου. Συχνά όμως, αρκεί να διαβάσεις για κάποιες χρήσιμες και εύκολες συμβουλές μόδας που θα κάνουν τη διαφορά στο ντύσιμό σου. Ακριβώς αυτό αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις, συγκεντρώνοντας παρακάτω πέντε styling tips που έχουν την έγκριση των fashion experts.

-1 Ένας εύκολος τρόπος για να μην κρυώνεις ή ζεσταίνεσαι την περίοδο της άνοιξης, είναι να ρίξεις στους ώμους σου μια ζακέτα, την οποία μπορείς να φορέσεις ή να αφαιρέσεις ανάλογα με τη θερμοκρασία της εκάστοτε ημέρας.

-2 Ο συνδυασμός του λευκού με το μπεζ θεωρείται η επιτομή της κομψότητας. Ένας εύκολος τρόπος για να τον πετύχεις είναι να δημιουργήσεις ένα κοστούμι που αποτελείται από μπεζ σακάκι και λευκό παντελόνι ή το αντίθετο.

-3 Ο πιο σικ τρόπος για να φορέσεις το αγαπημένο σου λευκό παντελόνι είναι να το συνδυάσεις με μία μαρινιέρα. Κάπως έτσι θα έχεις δημιουργήσεις το απόλυτο navy look.

-4 Εάν θέλεις να υιοθετήσεις σίγουρα μία τάση της μόδας, τότε η denim φούστα σε midi ή maxi μήκος είναι το απόλυτο must have. Συνδύασε τη είτε με tank tops είτε με πουκάμισα για εμφανίσεις που είναι πολύ σύγχρονες και κομψές.

-5 Μία ακόμα must αγορά είναι να αντικαταστήσεις το little black dress σου με ένα λευκό. Ταιριάζει με αξεσουάρ σε κάθε απόχρωση και θα το φορέσεις σίγουρα και το καλοκαίρι.

Πηγή missbloom.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!