Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αθηνά Οικονομάκου μας προτείνει τον πιο έξυπνο τρόπο να φοράς ένα cropped τζιν τοπ

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε βραδινή έξοδο στο νυχτερινό μαγαζί Theatro. Η γνωστή ηθοποιός και influencer τράβηξε τα βλέμματα με την ομορφιά της και τις στυλιστικές επιλογές της. 

Μάλιστα για την εμφάνισή της επέλεξε ένα denim on denim σετ με τζιν cropped τοπ και τζιν σε άνετη γραμμή. Και τα δύο κομμάτια ήταν σε light blue τόνους.

Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα έκανε ένα stylish τρικ. Από μέσα πόνταρε σε ένα κορμάκι σε bonze τόνους. Το κομμάτι κοστίζει 85 ευρώ και ανήκει στη νέα συλλογή Project SoMa. Το brand που έχει δημιουργήσει η ίδια μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Kαι το τοπ αλλά και το παντελόνι διαθέτουν μεταλλικά στοιχεία για ένα έντονο western ύφος και ανήκουν στο ίδιο brand και κοστίζουν 125 και 185 ευρώ αντίστοιχα. Το τρικ που ακολούθησε η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδανικό για όσες γυναίκας δεν θέλουν να αφήνουν ακάλυπτη την περιοχή της κοιλιάς με ένα cropped τοπ.

Σε άλλο post της στο Ιnstagram, η ίδια επιλέγει το ίδιο σύνολο με άλλο κορμάκι από μέσα. Αυτή τη φορά στο look της πρωταγωνιστούν τα animal prints. Από πάνω διαλέγει ένα ριγέ οversized πουκάμισο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!