Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Shopping therapy, με κοσμήματα υψηλής αισθητικής (εικόνες)

Στο πλαίσιο των καλλιστείων  για την ανάδειξη των «Σταρ Ελλάς», «Μις Ελλάς» και Μις Γιανγκ», ενός θεσμού που κρατάει από το 1952 -και εδώ σημειώνουμε ότι η πρώτη «Σταρ Ελλάς» ήταν η Νταίζη Μαυράκη, που βγήκε και 3η «Μις Υφήλιος»- μια αγαπημένη φίρμα κοσμημάτων, η Gofas Jewelry, συμμετείχε ως μέγας υποστηρικτής. Το στέμμα πέρασε στη Σαμάνθα Μίσοβιτς, ενώ «Μις Ελλάς» και «Μις Γιανγκ» στέφθηκαν αντίστοιχα οι Ζωή Ασουμανάκη και Ιωάννα Σκουλά.

 

Για τα υψηλής αισθητικής κοσμήματα της οικοδέσποινας της εκδήλωσης Σταματίνας Τσιμτσιλή και των φιναλίστ, φρόντισαν τα κοσμηματοπωλεία Gofas προσφέροντας ξεχωριστές δημιουργίες της εταιρείας Messika Paris – που διατίθενται αποκλειστικά στη χώρα μας από τις Gofas Jewelry μπουτίκ, σε Αθήνα, Μύκονο, Θεσσαλονίκη, στο Αεροδρόμιο, στην Κασσάνδρα Χαλκιδική και με δύο μαγαζί στα Φηρά της Σαντορίνης.

Επισημαίνουμε ότι στη λαμπερή βραδιά βρέθηκε τόσο ο επιχειρηματίας της φίρμας Γρηγόρης Γκόφας, ενώ η Σταματίνα φόρεσε και άλλα κομμάτια της εταιρείας –και φυσικά το απόλαυσε, αφού αποτελούν και προσωπική της επιλογή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!