Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O νέος προορισμός για το έπιπλο και τη διακόσμηση στα Νότια Προάστια.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Ashley HomeStore στον Άλιμο, με την παρουσία λαμπερών προσώπων.

Οι φίλοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δουν από κοντά την αισθητική, την ποιότητα και το design που υπογράφει η μεγαλύτερη αμερικάνικη εταιρία επίπλων στον κόσμο.

Μανώλης Βιτσαξάκης, Δημήτρης Βιτσαξάκης (CEO της MANIMA AE)

Το τρίτο κατά σειρά κατάστημα της Ashley Furniture HomeStore άνοιξε η ΜΑΝΙΜΑ Α.Ε. σε ένα πολύ κομβικό σημείο, στα νότια προάστια της Αττικής, επί της Λεωφόρου Αλίμου 70.

Άντζελα Ευριπίδη, Νόνη Δούνια

 

Σόλων Τσούνης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Το νέο κατάστημα των 2500τμ αυξάνει τους εκθεσιακούς χώρους του Αμερικάνικου κολοσσού στην ελληνική αγορά στα 6.000τμ συνολικά.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στα Σπάτα το 2019, αμέσως μετά ακολούθησε το δεύτερο κατάστημα επί της Λεωφόρου Κηφισίας 216 στο Χαλάνδρι, και μέσα σε ένα χρόνο το επόμενο βήμα έγινε με το τρίτο κατάστημα επί της Λεωφόρου Αλίμου 70, στον Άλιμο.

Η Ashley Furniture HomeStore με συνολικές πωλήσεις 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατατάσσεται ως η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και διανομής επίπλων στον κόσμο.

Κατερίνα Παπαλέξη, Αντώνης Λουδάρος, Νάντια Πρόφη

 

Η ομάδα της Ashley Furniture HomeStore

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!