Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Fashion meeting με πολλά «αστέρια» στο 10 Years Anniversary Party της “Mikelina Fashion Boutique”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10y anniversary party της “Mikelina Fashion Boutique”. Στο κατάστημα έσπευσαν από νωρίς πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλές fashionistas, που εδώ και χρόνια στηρίζουν την αγαπημένη τους boutique. Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογειώθηκε από το ξεσηκωτικό Dj Show του Δημήτρη Ουγγαρέζου και την εντυπωσιακή τριώροφη τούρτα που η ιδιοκτήτρια Μικελίνα Παλαμάρη έσβησε μαζί με όλη την ομάδα της!

Ντανιέλα Αλεξάνδρου – Βλάσσης Πέτοβιτς – Μικελίνα Παλαμάρη – Ματθίλδη Πέτοβιτς – Ζακλίν Πέτοβιτς – Μαρία Θωμά – Πέτρος Πέτοβιτς

 

Με όραμα να θυμίσει σε κάθε γυναίκα την ομορφιά και την δύναμη που έχει μέσα της και να την αναδείξει, η ιδιοκτήτρια Μικελίνα Παλαμάρη ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας. Ακολούθησαν οι σπουδές και τα ταξίδια στο Μιλάνο και πολλή έμπνευση, αγάπη και δουλειά για τη γυναικεία μόδα. Με μότο: “ Η εικόνα μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας κι αυτό πρέπει να βγαίνει αβίαστα“ και με συμμάχους στο όραμα τις δύο κόρες και την ομάδα της, πλέον η “Mikelina Fashion Boutique” απαριθμεί δέκα ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης πορείας, τρία φυσικά καταστήματα σε Κηφισιά, Smart Park εντός της Smart Gallery και Μύκονο και ένα e-shop που καθημερινά δέχεται δεκάδες παραγγελίες από όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 

Ναταλία Δραγούμη – Γιώτα Τσιμπρικίδου

 

 

Βίκυ Κάβουρα – Νικολέτα Σερέτη – Σπυριδούλα Τριάντου – Σόφη Πασχάλη
Πέτρος Πέτοβιτς – Ματθίλδη Πέτοβιτς – Ιωάννα Μαλέσκου – Μικελίνα Παλαμάρη – Ζακλίν Πέτοβιτς
Λία Μπαρόλα – Χάρης Σιανίδης – Ελένη Τσολάκη
Σάσα Σταμάτη – Μικελίνα Παλαμάρη – Σόφη Πασχάλη
Σάσα Σταμάτη – Ματθίλδη Πέτοβιτς – Ιωάννης Παππάς – Λάκης Γαβαλάς
Σοφία Τσίπα – Μαρία Ρουμελιώτου
Τέτα Καμπουρέλη – Άντζυ Ανδριτσοπούλου – Στέλλα Γιαμπουρά

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!