Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θέλεις να είσαι stylish και άνετη στα μοδάτα σου ρούχα; «Ψήφισε» Work It Out by Sugarfree (εικόνες)

 Αν θέλεις να είσαι stylish και άνετη όλο το 24ωρο -και φυσικά στην καρδιά της μόδας-, σου έχουμε την απάντηση, που μεταξύ άλλων, επικροτούν δεκάδες celebs.

Στα επιμέρους, πρώτες και καλύτερες, ανάμεσα σε άλλες γνωστές κυρίες, παραβρέθηκαν στο Loft4 Boutique Health Club, στο Μετς, προκειμένου να δουν τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023 Work it Out της Sugafree οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ιωάννα Σρόιτερ, Κατερίνα Γερονικολού, Ιαμήνη Παπαβλασοπούλου, Bάσω Κολλιδά, Ανθή Σαλαγκούδη και άλλες  δεσποινίδες και κυρίες της showbiz, που πάντα φροντίζουν να είναι trendy.

Στην εκδήλωση που ταυτιζόταν -εννοείται- με το athleisure, με το κομψό αθλητικό στυλ δηλαδή που μπουστάρει η εταιρεία, οι ενδιαφερόμενες αντίκρυσαν και δύο νέα υφάσματα, που αφενός διακρίνονται για την απαλότητά τους, αφετέρου εφαρμόζουν θεϊκά στη σιλουέτα.

TIp No 1: Κλου της βραδιάς ήταν η φωτογράφιση των καλεσμένων με γυμναστηριακά props από την Ιωάννα Χατζηανδρέου στο φουτουριστικό και fashion forward Instagram Room που είχε δημιουργηθεί από τη Sugarfree.

Tip No 2: H Work It Out Collection ξεχωρίζει για το mix and match στυλ και τα statement κομμάτια, όπως ένα φωτεινό τιρκουάζ μπλέιζερ κοστούμι ή ένα λευκό oversized μπουφάν σε ύφασμα scuba. Φυσικά, ιδανική επιλογή για κάθε είδους fitness δραστηριότητα αλλά και street style εμφανίσεις αποτελούν τα κολάν, τα crop tops, τα T-shirts και τα σορτς από hi-tech υλικά.

Τα βλέμματα όλων κέρδισαν, επίσης, οι βελούδινες φόρμες με τα χαλαρά παντελόνια, συνδυασμένες με oversized τζάκετ με κουκούλα, που αποτελούν και το σήμα κατατεθέν της φίρμας στην πολύχρονη πορεία της.

Extra tip: Την παρουσίαση των νέων, μοναδικών κομματιών της εταιρείας και την όλη διοργάνωση της βραδιάς ανέλαβε άψογα, όπως πάντα εξάλλου, o Γιώργος Ντάβλας και οι συνεργάτες του (Davlas and Partners).

Kαρολάιν Ντε Σόουζα, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου, Ιωάννα Σρόιτερ

Βάσω Κολλιδά, Κάτια Δέδε, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Λία Μπαρόλα

Κατερίνα Γερονικολού, Χάρης Ντάβλας

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!