Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ώρα να λάμψεις: Η Σήλια Κριθαριώτη παρουσίασε πρώτη φορά στο Παρίσι pret-a-porter συλλογή (εικόνες + βίντεο)

Ώρα να λάμψουμε λοιπόν και τι καλύτερο απ’ το να σκανάρουμε την πρώτη παρουσιασμένη στο Παρίσι pret-a-porter συλλογή της Σήλιας Κριθαριώτη; Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, με την ολοένα και μεγαλύτερη αγάπη διασημοτήτων, όπως οι Μπιγιόνσε, Νικόλ Κίντμαν, Γκούινεθ Πάλτροου, J.Lo., Lady Gaga κ.ά., προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας σειράς, που προσφέρει την πολυτέλεια της υψηλής ραπτικής σε ευρύτερο κοινό! 

Σίλια Κριθαριώτη - Βικιπαίδεια

Επιπροσθέτως, η ζήτηση για τα red carpet looks ήταν ολοένα και μεγαλύτερη. Κάπως έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε η σειρά Celia Kritharioti Limited Edition: Παρουσιάστηκε σε ντεφιλέ της 3ης Οκτωβρίου στο La Maison Baccarat, στην καρδιά του Παρισιού, στοπλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας pret-a-porter, για την προσεχή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

Ένα από τα μοντέλα που εντυπωσίασαν ήταν η Τζεφ Μοντάνα, το μοντέλο διεθνούς φήμης με ελληνική καταγωγή, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο διάσημος make up artist, Τζέιμς Καλιαρντός, εκ των ιδρυτών του θρυλικού Visionaire (τεύχος του Visionaire έχει φτάσει να πωλείται για δεκάδες χιλιάδες δολάρια) και επίσης με ελληνικές ρίζες. Ακόμα, οι στυλίστες των A list stars όπως η Zendaya, Law Roach και ο Mikiel Benyamin, καθώς και η βραβευμένη influencer Mάρτα Σιέρα.

“Ώρα να λάμψεις” 

 

Ο τίτλος της συλλογής ήταν “Time to Shine” και δημοσιογράφοι, στυλίστες, buyers καθώς και πελάτισσες του οίκου απόλαυσαν μίνι λαμπερές δημιουργίες από κρύσταλα και 70’s επιρροές στη φόρμα και τα patterns, υπέροχα φορέματα με ντραπαρίσματα και ντεκολτέ που κολακεύουν το γυναικείο σώμα, φορέματα με μακριά μανίκια και με κεντήματα-αναφορά στην ιστορία του οίκου.

Λευκό, φούξια, ροζ, σιέλ, lime και κίτρινο αποτέλεσαν τα βασικά χρώματα της παλέτας της σχεδιάστριας. Όλα τα looks συμπλήρωναν τα mules και τα διακοσμημένα με κρύσταλα μποτάκια, που με τη σειρά τους εντυπωσίασαν.

Tip

Η συλλογή θα διατίθεται από το νέο έτος στον ιστότοπο του οίκου, καθώςκαι σε επιλεγμένα e-shops.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!