Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μέτρα την ώρα -σε Μύκονο και Σαντορίνη- με συλλεκτικά ρολόγια Hublot (εικόνες)

Νέες, σούπερ μοντέρνες και πάντα σικ σειρές ρολογιών Hublot, εμπνευσμένες από τις Κυκλάδες. Από το 2010, η γνωστή φίρμα υψηλής ωρολογοποιίας βάζει ελληνικές αποχρώσεις στις συλλογές της.  Τώρα λοιπόν έρχεται το νέα μοντέλο Hublot Mykonos, το Hublot Classic Fusion Chronograph Mykonos Boutique, και, όπως είναι επόμενο, θα παρουσιαστεί στη μπουτίκ της φίρμας στο νησί.

Hublot Mykonos

 

Με το βαθύ μπλε του Αιγαίου στη στεφάνη, το καντράν και το λουρί, συνδυάζεται άψογα με το σατινέ μπεζ κεραμικό της κάσας που θυμίζει τη χρυσαφένιες αμμουδιές της Μυκόνου.

Λεπτομέρεια

Ο χαρακτηριστικός δείκτης της σειράς (σημειωτέον, το μοντέλο θα κυκλοφορήσει μόνο σε 50 κομμάτια) των μικρών δευτερολέπτων στο 3 στο σχήμα ανεμόμυλου, που αποτελεί το σύμβολο της «βασίλισσας των Κυκλάδων».

Hublot+Gofas Jewelry Santorini

 

Σε επόμενο χρόνο, η έμπνευση έρχεται από τη Σαντορίνη και την Καλντέρα και το μυστήριο ξεπηδά και αποτυπώνεται με τη σφραγίδα της Hublot και της Gοfas Jewelry: Η ένωση των δυνάμεων των δύο εταιρειών έχει ως αποτέλεσμα ένα ξεχωριστό μοντέλο, αφιερωμένο στο κοσμοπολίτικο ηφαιστειογενές μας νησί: Το Hublot Classic Fusion Chronograph Santorini.

Στον πρωτότυπο σχεδιασμό του επικρατεί το σατινέ μαύρο κεραμικό στην κάσα και το καντράν, ενώ στη στεφάνη επικρατούν λεπτομέρειες παγωμένου άνθρακα! Και βέβαια, στον δείκτη των μικρών δευτερολέπτων στο 3 η έντονα κόκκινη λεπτομέρεια, που συμβολίζει τη λάβα του ηφαιστείου, όπως ακριβώς και στην πίσω πλευρά της κάσας στο “O” της λέξης Santorini.

Λεπτομέρεια

Πρόκειται επίσης για limited edition, σε παραγωγή 50 αριθμημένων ρολογιών.

Oι Γιάννης Γκόφας, Ricardo Guadalupe, Γρηγόρης Γκόφας στη μπουτίκ στην Μύκονο

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!