Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το φθινόπωρο ζητά ανεπιτήδευτη κομψότητα και η συλλογή της Carolina Herrera είναι η ιδανική (εικόνες)

Θηλυκότητα και ανεπιτήδευτη κομψότητα ζητά το φθινόπωρο και η τωρινή συλλογή του διάσημου οίκου  της Carolina Herrera είναι ιδανική! 

Μια μοδάτη και συγχρόνως φίνα συλλογή, που χαρακτηρίζεται από αντιθέσεις μεταξύ χρωμάτων και prints,  γκρο και ελαφρύτερων υφασμάτων υψηλών προδιαγραφών, όπως μαλλί και μεταξωτό βελούδο, ακόμη και μεταξύ των όγκων των ενδυμάτων, παρουσιάζει ο πασίγνωστος οίκος μόδας.

Στη φθινοπωρινή συλλογή, την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε στην CH Carolina Herrera boutique, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, η παλέτα κινείται στους τόνους του μαύρου, του ιβουάρ, του καμηλό και του κόκκινου, που αποτελεί χαρακτηριστικά-αγαπημένα χρώματα της ντιζάινερ.

Η νέα της κολεξιόν διαθέτει κι ένα αποκλειστικό φλοράλ μοτίβο τυπωμένο σε κρεπ, που περιλαμβάνει γιασεμί και πουά, δύο αναγνωρίσιμα -και μπεστ σέλερ- σχέδιά της. 

Και τα αξεσουάρ της όμως είναι περίτεχνα: οι τσάντες Initials Insignia και Charro Insignia είναι εκείνες που συνοδεύουν στην παλέτα τα λουκ της κολεξιόν και συνδυάζονται με δυναμικές μπότες μέχρι το γόνατο ή παπούτσια Mary Jane, πάντα flat, σε ποικίλα υφάσματα. Μόλις ερωτευθήκαμε!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!