Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Και οι πέντε ήταν αλλού…

Ντονατέλα Αδάμου

Τo γούστο είναι έμφυτο, στα δάκτυλα των χεριών μετριούνται οι… επίκτητες περιπτώσεις – φυσικά αναφέρομαι σε θηλυκά ή/και αρσενικά που στην πορεία έμαθαν να ντύνονται σωστά, απογειώνοντας την αισθητική. Αυτή την εβδομάδα όμως, και στο πλαίσιο των bottom 5 εμφανίσεων, ο “καμβάς” περιλαμβάνει και δύο κυρίες που συνήθως ντύνονται και κάνουν υποδειγματικό styling. Να ξεκινήσω λοιπόν από αυτές .

Ραμόνα Βλαντή 

 

Η νικήτρια του παρθενικού κύκλου της ελληνικής βερσιόν του “My Style Rocks” σπάνια σφάλλει ενδυματολογικά, αυτή τη φορά όμως, επιδιώκοντας -ως συνήθως- να κάνει τη διαφορά, φόρεσε μια πολύχρωμη κελεμπία και μια παντελόνα που σαφώς πατάει (και όσο τακούνι κι αν βάλεις, δεν σώζεται) κι “έσκασε” στο Nammos, στην Μύκονο. Ε, όχι αγάπη μου! Eίτε μιλάμε για haute couture είτε όχι, το “κοκτέιλ” είναι για αλλού! Εντελως.

 

Tζώρτζια Βαϊνά 

Η Τζώρτζια, κουμπάρα της Ραμόνας, που μάθαμε από το ίδιο μοντελοριάλιτι και την ίδια σεζόν, είναι top. Αυτή τη φορά όμως, με αυτές τις… μανίκουλες, τις φαρδιές και το ασυνάρτητο, ενσωματωμένο τοπ, μας έστειλε. Η δε μαύρη, καπιτονέ τσάντα, τελείως ξεκάρφωτη. Τι έπαθες γλυκιά μου;

Αναστασία Γιουσέφ 

Εντάξει, δεν είναι ότι μας έχει καλομάθει κιόλας στυλιστικά, άλλωστε η χορεύτρια-μουσικός (και δεν θυμάμαι τι άλλο) περισσότερο γδύνεται παρά ντύνεται. Όμως, αυτό το crochet κομμάτι, με το ακανόνιστο ντεκολτέ και τις δαντέλες στο φινίρισμα, είναι το κάτι άλλο. Αν ήταν δε και σε κανένα πορτοκαλί, λαχανί, θα παθαίναμε μέχρι… έμφραγμα. Αντιπρόταση δεν υπάρχει, όπως π.χ. στην περίπτωση της Ραμόνας, που αν δεν ήταν όλα τεράστια, το σύνολο θα ήταν passable, οπότε… χαίρεσθε και πάμε για την επόμενη!

Ιωάννα Τούνη 

Εγκυμονεί, δεν εγκυμονεί, η Ιωάννα δεν “το’ χει” με τα ρούχα. Επίσης, κορίτσι του “My Style Rocks”. Η super influencer έχει παίξει σωστά με το πράσινο της μέντας και το κίτρινο, αλλά αυτές οι λευκές μπότες και η διαφάνεια του φορέματος, σε συνδυασμό με τα κραυγαλέα rasta, μας έστειλε αδιάβαστους. Bye-bye love!

 

Mαρίνα Πατούλη 

H Mαρίνα Πατούλη έχει πάντα δικό της στυλ, αλλά αυτά τα φτερά και τα πούπουλα στην Μύκονο -και ουχί σε ένα σινιέ πάρτι, αλλά για να στρογγυλοκαθίσεις στο πεζούλι, – στα Ματογιάννια, είναι από άλλο έργο. Το δε γκρι αρζάν πανωφόρι (ή τσάντα; Θα σας γελάσω), δεν παίζεται. Όλα “παγωνοφέρουν”! Τα λευκά, δωρικά πέδιλα προφανώς είναι καταπληκτικά. Αν απουσίαζαν τα φτερά και μιλούσαμε για ένα απλό electric blue μίνι, η εικόνα θα ήταν εντελώς αλλιώτικη και στο αμιγώς γαλανόλευκο, clean cut, πνεύμα της Μυκόνου. Σμουτς!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!