Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαντασμαγορικά Hair Awards 2022 στο Μέγαρο Μουσικής (εικόνες)

Για 6η συνεχή χρονιά, το Estetica Hellas διοργάνωσε σε μια λαμπερή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής, την απονομή των Hair Awards, παρουσία πολλών εκπροσώπων από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας καθώς και μερικά απο τα πιο διάσημα ονόματα της διεθνούς κομμωτικής σκηνής, Μεταξύ αυτών, ο Simon Ellis,  που απένειμε τα βραβεία Best Young Talents.

 

Την εκδήλωση παρουσίασαν, η Διευθύντρια Έκδοσης Estetica Hellas Φρύνη Λάτου και η μουσική παραγωγός και dj Μάγκυ Χαραλαμπίδου, φορώντας λαμπερές δημιουργίες της Ειρήνης Αγγελοπούλου.

Οι δυο εντυπωσιακές οικοδέσποινες καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και παρουσίασαν τα 8 φαντασμαγορικά σόου που πραγματοποιήθηκαν on stage απο τους Christo Michailidi, Dimitri Tzani, Vang Hair Academy, Marko Efthimiou, Ioanna Tzigka, The Hue Academy, Miro Miro, HCF Hellas.

Στόχος των φετινών βραβείων ήταν να αναδειχθούν και να επιβραβευτούν οι καλύτεροι κομμωτές στην Ελλάδα, σε 10 κατηγορίες βράβευσης. Οι νικητές αναδείχθηκαν από κορυφαία διεθνή ονόματα της κομμωτικής τέχνης: Christophe Gaillet, Toni Rizzo, Dimitri Vinokurov, Simon Ellis -όπως ήδη γράψαμε-, Lesley Jennison , Angelo Seminara, Rudy Mostarda.  Σημειώνεται επίσης, ότι τιμήθηκε για την κοινωνική της προσφορά η L’Oréal Professional Products με το Βραβείο Κοινωνικής προσφοράς και την Τιμητική Διάκριση για το “Be Your Best”.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στρέπκος, τη διοργάνωση του event πραγματοποίησε η Event Plus και τις δημόσιες σχέσεις η Βeautiful People PR Event, Haris Sianidis.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου-Irene Angelopoulos-Φρύνη Λάτου
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!