Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πώς θα προσαρμόσεις τα top 5+3 καλοκαιρινά looks της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην καθημερινότητά σου (εικόνες)

Η Λαίδη Νταϊάνα έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του ’97 στο μοιραίο παρισινό τούνελ… Τότε όλος ο πλανήτης θρήνησε. Πέρα από δημοφιλέστατη, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα είχε και αξεπέραστο στυλ. Χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια.

Με έμφυτο γούστο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγινε πρώτο θέμα και για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Επιλογές που σαφώς μπορείς να υιοθετήσεις και να προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου. Δες το top 5  της, διάλεξε -ένα για κάθε ημέρα της εβδομάδας και ακόμα ένα, γιατί σου αξίζει- και “παίξε μπάλα” με τη χρηστική συμβολή του Ontime24.

 

Sexy chic ντεκολτάζ

 

To ολόλευκο look  (φωτό cover) και τα φορέματα με βαθύ ντεκολτέ κολακεύουν κάθε γυναίκα και κάνουν συγχρόνως τον λαιμό να φαίνεται ψηλότερος! Με flat σανδάλια, αλλά και με ψηλοτάκουνα πέδιλα θα είστε θεά.

 

 Αthleisure 

 

“Blue Jeans, white shirt”… κατά τη Λάνα Ντελ Ρέι, πλην όμως στην προκειμένη με σορτς. Ένα φούτερ, σνίκερ και τζιν σορτς, κατά τη ” Lady Di”, είναι έξοχο για τα  υγρά βράδια στο νησί και συγχρόνως η επιτομή του arthleisure. Μπορείτε βεβαίως να τα φορέσετε και με εσπαντρίγιες, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, καλύτερα νωρίτερα. Το βράδυ θέλουμε περισσότερη λάμψη!

Black & white 

To άσπρο σορτς είναι classic και το μαύρο αμάνικο, αθλητικού πατρόν μπλουζάκι επίσης. Η μινιόν ζώνη κάνει τη διαφορά σ’ ένα outfit και ανταποκρίνεται σε γυναίκες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά, ακόμα και μ’ ένα απλό, δωρικό, λιτό ασπρόμαυρο καλοκαιρινό “κοκτέιλ. Είναι φυσικά τέλειο και σε μαγιό!

 

Τ-shirts 

Η Λαίδη Νταϊάνα μπορεί να επέλεγε για τις formal εμφανίσεις της τα πιο ακριβά σύνολα, αλλά στις εμφανίσεις της στην παραλία δεν έβγαζε τα T-shirts. Στην προκειμένη, δεν τίθεται καν ζήτημα προσαρμοστικότητάς του look στην καλοκαιρινή μας καθημερινότητα. Ένα t-shirt, ιδίως όπως το συγκεκριμένο, σε άσπρο με καλοκαιρινό σχέδιο, είναι κομμάτι-μπαλαντέρ, μπορείς να το συνδυάσεις με χίλιους δυο τρόπους.

Oλόσωμες φόρμες (jumpsuits)

Οι ολόσωμες φόρμες, κοινώς… jumpsuits είναι από τα καλύτερά μας χειμώνα-καλοκαίρι. Ειδικά τα μονόχρωμα και σούπερ εύκολα. Σε αυτήν την περίπτωση, υιοθετήστε τα αξεσουάρ αλά Νταϊάνα: μίνιμαλ, αλλά ακριβά ρολόγια στο χρυσό ή στο ασημί, σε metallic έτσι κι αλλιώς απόχρωση και φέτος που τα “μάτσι-μάτσι”, τα σετ δηλαδή, παραμένουν in και ασορτί ζώνες, γιατί όχι και σανδάλια! 

Ποδηλατικά σορτς

Τα ποδηλατικά σορτς ήταν αγαπημένα της χειμώνα-καλοκαίρι και φέτος, που τα 80s συγκυριαρχούν με τα 90s ό,τι πιο hot. Για το πρωί τουλάχιστον. Εσείς φορέστε τα με τοπ και με μια διαφάνεια και είστε έτοιμες για παραλία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!