Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μοδάτα και ανακυκλωμένα μαγιό by Βαλεντίνα Βασιλάτου (εικόνες)

H Βαλεντίνα Βασιλάτου, σχεδιάστρια του brand VV Conscious Swimwear, παρουσίασε τη νέα της συλλογή Oceànic και μας εξίταρε.  Όχι τυχαία, αφού το ύφασμα των μαγιό της είναι ιδιαίτερα: δημιουργείται από πλαστικά ή νάιλον, όπως και να έχει όμως, χρησιμοποιημένα αντικείμενα, όπως μπουκάλια και δίχτυα ψαρέματος, στα οποία τους δίνεται δεύτερη ευκαιρία ζωής. Με άλλα λόγια, μετατρέπονται σε ανακυκλωμένη ίνα υφάσματος και στην τελική τους φάση καθίστανται όχι απλώς φορέσιμα, υπέροχα, μοδάτα κομμάτια.

Η σχεδιάστρια με τη Δώρα Καρτσικόγιαννη
Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου
 Ο Χάρης Ντάβλας με την Ελένη Κεχαγιά

Tip

Η σχεδιάστρια, προκειμένου να γιορτάσει τη νέα της κολεξιόν, παρέθεσε event στον πολυχώρο Metaphor στο κέντρ0 της Αθήνας και οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν από τα φετινά prints της. Εξάλλου, είναι εμπνευσμένα από τα ψάρια και τα πλάσματα της θάλασσας, ενώ ζωηρά χρώματα κάνουν κάθε γυναίκα, όταν τα φορά, να νιώθει μοναδική.

H σχεδιάστρια Βαλεντίνα Βασιλάτου ανάμεσα στη μητέρα της Ναταλί Παυλώφ και την αδελφή της Άλεξ Βασιλάτου.

 

Επί της ουσίας, η σειρά Oceànic είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή μαγιό, που αποτελείται από συνοδευτικά παρεό, scrunchies και αξεσουάρ, για να κάνει η κάθε γυναίκα το δικό της fashion conscious statement. Τσεκάρετε τι σας ταιριάζει και επιδοθείτε στο αγαπημένο σας shopping.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!