Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δάφνη Γκίνες: Το fashion icon, πρώην κυρία Νιάρχου, στην πασαρέλα, πιο εκκεντρική από ποτέ (βίντεο-εικόνες)

“Πηγαίνετέ με πίσω σε αυτό το μαγικό μέρος! Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τόσο χιούμορ, τέχνη, μόδα και ταλέντο σε ένα χώρο”

Ντονατέλα Αδάμου

“Πηγαίνετέ με πίσω σε αυτό το μαγικό μέρος! Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τόσο χιούμορ, τέχνη, μόδα και ταλέντο σε ένα χώρο”.  Η 55χρονη Δάφνη Γκίνες, fashion icon εδώ και δεκαετίες, «χρυσή» κληρονόμος της γνωστής αγγλο-ιρλανδικής οικογένειας, που δημιούργησε την επιχειρηματική αυτοκρατορία της ζυθοποιίας Guinness, επανήλθε στην επικαιρότητα. Η πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου ανέβηκε στην πασαρέλα και συγκέντρωσε ομοβροντία φλας, όχι μόνο με το μπρίο, αλλά και με την εκκεντρική της εμφάνιση.

 

Η super mamma Δάφνη Γκίνες!

 

Μητέρα 3 παιδιών (με το «βαρύ» επώνυμο της Δυναστείας των Νιάρχων και εγγονών ενός εφοπλιστή-μύθου, πρωτοπόρου της ελληνικής ναυτιλίας, που «σημάδεψε» τον κλάδο), των Νικόλα- Σταύρου Νιάρχου, του  Αλέξη «Lex»-Σπύρου Νιάρχου και της Ινές-Σοφίας Νιάρχου, πρόσφατα έδωσε το “παρών” στο πάρτι για τα 90ά γενέθλια του Valentino. Μοιράζοντας το χρόνο της μεταξύ  Λονδίνου και Μανχάταν, παραμένει fashion icon, κάνοντας θραύση με τις εμφανίσεις της. Στην προκειμένη, το σόου και η φωτογράφιση που ακολούθησε, έγιναν για λογριασμό διεθνούς εταιρεία υποδημάτων και φυσικά το απόλαυσε. Όπως όμως βλέπετε και στις ακόλουθες φωτογραφίες και βίντεο, η εκκεντρικότητα, extravaganza πρυτάνευσε.

Και εις άλλα!

Τα υπόλοιπα μοντέλα της φωτογράφισης, φουλ εκκεντρικά -φυσικά- και εκείνα!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Guinness (@daphneguinness)

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!