Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Και τα 7 resort looks ήταν υπέροχα! (εικόνες)

Ultra hip & άνετες προτάσεις από διεθνείς οίκους μόδας για τις διακοπές σας

Ντονατέλα Αδάμου

Οι resort συλλογές είναι λατρεμένες. Μοιάζουν λες και οι ντιζάινερ «αγκαζάρουν» την καλοκαιρινή αύρα και τη μετουσιώνουν σε μοδάτα ρούχα. Επειδή λοιπόν ήδη βρισκόμαστε στον τροπικό του καλοκαιριού,  προβάλλουμε έξι ultra hip κι άνετες προτάσεις. Το σημαντικότερο; Είναι για κάθε σιλουέτα.

Ξεκινώντας από τον Valentino, στεκόμαστε σ’ ένα απ’ τα top 3 χρώματα του καλοκαιριού, το φούξια, και το deux pieces σακακιού-βερμούδας. Έχουμε ξαναγράψει ότι φέτος παίζουν περισσότερο τέτοια σετ παρά κλασικά κοστούμια. Προσέξτε την τσάκιση στη βερμούδα όμως, διακοπές δεν σημαίνει προχειρότητα, ακόμη χειρότερα… εγκατάλειψη. Επιστρατεύστε, επομένως, όπου κι αν βρεθείτε, σίδερο ταξιδίου!

 

Ο έρωτας με την πιο ελλειπτική, την πιο μίνιμαλ -παραδοσιακά- φίρμα του πλανήτη, την αμερικάνικη Max Mara διαιωνίζεται γλυκά, «πακέτο» με το μπεζ, που και τώρα έχει την τιμητική του. Πιο άψογοcasual chic κομμάτι για πρωινό καφέ και σεργιάνι, που με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφωθεί και σε βραδινό, δεν θα βρείτε!

 

Στην παλέτα της δεκαετίας του ’80, σε «κοκτέιλ» με λεπτομέρειες που παράλληλα παραπέμπουν στα 50s, αλλά και στα 60s, ποντάρει ο Ralph Lauren. Αν θέλετεtotal black/total blue look, μαζί σας! Αρκεί το μπουφάν της επιλογής σας να είναι ζωηρόχρωμο, αρκεί τα γυαλιά σας να είναι XXL και μαύρα. Αρκεί τα παπούτσια να είναι τύπου Mary Jane, απλώς flat ή μπαλαρίνες. Ένα αψεγάδιαστο outfit, που, καθώς περιλαμβάνει και παντελόνι σε ίσια γραμμή, ταιριάζει, με τη σειρά του, σε όλες.

Ο Burberry δεν θα απουσίαζε απ’ το «μενού» και σε αυτήν την περίπτωση,  το μπεζ ταγέρ του λατρεμένου βρετανικού οίκου, συνδυασμένο με αυτά τα φανταστικά mules, είναι η πρότασή μας για άνεση και κομψότητα από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Η φίρμα της Maggie Marilyn Hewitt τα τελευταία χρόνια αποθεώνεται από fashionistas και fashion editors. Όχι τυχαία, αφού κατ’ αρχάς μιλάμε για καλοραμμένα κομμάτια. Εδώ, το «κοκτέιλ» λευκού τζιν με ριγέ πουκάμισο, με φουσκωτά μανίκια, εξιτάρει.

Τέλος, οι φωτογραφίσεις της Λίντα Εβανγκελίστα για τον ασύλληπτο φωτογράφο μόδας Πίτερ Λίντμπεργκ αποτέλεσαν την έμπνευση για την Isabel Marant από τη Νορμανδία και κάνει μπαμ: Pinstriped deux pieces, κοντοκουρεμένο, ανδρικό μαλλί, όλα κάνουν τόσο 90s. Βέβαια, αυτό που εμάς μας αφορά είναι πως το μαυρόασπρο θα φορεθεί και όταν το θερμόμετρο απογειωθεί.

ΤIP 

Το υπέροχο, ερυθρόλευκο σετ είναι by Chanel, πλην όμως για το επόμενο καλοκαίρι. Πόσο έτοιμες είστε λοιπόν να το… τολμήσετε από τώρα;!…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!