Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

4 styling tips για να δημιουργήσετε το πιο κομψό σύνολο την Κυριακή του Πάσχα

 

Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και πλέον μετράμε αντίστροφα για τους εορτασμούς του Πάσχα. Είτε σκοπεύεις να παραμείνεις στην πόλη είτε έχεις οργανώσει κάποια ανοιξιάτικη εξόρμηση, το σίγουρο είναι πως οι επόμενες ημέρες είναι ιδανικές για βόλτες με την οικογένεια και τους φίλους σου. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως θα χρειαστεί να δημιουργήσεις κομψά και πάνω από όλα άνετα σύνολα ώστε να απολαύσεις στο έπακρο τόσο τις βόλτες σου.

Ως fashionistas που επιθυμούν να δημιουργούν προσεγμένα σύνολα σε κάθε περίσταση, το look που θα φορέσεις στο τραπέζι της Κυριακής είναι επίσης ένα στιλιστικό ζήτημα που μας απασχολεί. Ωστόσο, η απάντηση στην ερώτηση “Τι θα φορέσω το Πάσχα” είναι πιο εύκολη από ό,τι νομίζεις και τα παρακάτω styling tips το αποδεικνύουν.

Styling Tips#1
Η πρώτη και βασικότερη συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και να επιλέξεις την άνεση. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορείς να κάνεις για να δημιουργήσεις ένα casual chic σύνολο. Μία ολόσωμη φόρμα ή το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι συνδυασμένο με πουκάμισο ή ένα vintage top είναι σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Extra Tip
Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, τα κοστούμια σε έντονα ή pastel χρώματα είναι επίσης μία πολύ κομψή επιλογή. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πουκάμισο ή ένα tank top και sneakers για μία κομψή και γιορτινή εμφάνιση.

#2
Τα midi και maxi φορέματα επίσης θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα στο γιορτινό τραπέζι. Ακολούθησε τις τάσεις της μόδας και προτίμησε φορέματα σε χαρούμενα χρώματα και prints που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις μία midi αέρινη φούστα, μονόχρωμη ή εμπριμέ και να τη συνδυάσεις με κάποιο απλό top.

#3
Όσον αφορά στα παπούτσια, η άνεση είναι ξανά ο βασικός γνώμονας για να επιλέξεις το ιδανικό ζευγάρι. Τα sneakers, οι μπαλαρίνες, οι εσπαντρίγιες ή τα loafers είναι σίγουρα κάποιες από τις επιλογές που θα έκανε μία fashionista. Τα εν λόγω παπούτσια άλλωστε ταιριάζουν με ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις.

Extra Tip
Σε περίπτωση όμως που επιθυμείς να φορέσεις παπούτσια με τακούνι, προτίμησε κάποιο ζευγάρι με τετράγωνο τακούνι ή kitten heels που είναι σταθερά, πιο άνετα και ταιριάζουν καλύτερα με casual chic σύνολα.

#4
Τα αξεσουάρ είναι εκείνα που μπορούν για ακόμα μία φορά εκείνα που θα αναβαθμίσουν το σύνολο σου. Ένα καπέλο bucket ή jockey, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα εμπριμέ μαντήλι είναι οι πινελιές που θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή σου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!