Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα πρώτα μαγιό που θα φορεθούν φέτος

Η συζήτηση για το πότε ξεκινάμε να αγοράζουμε μαγιό για το καλοκαίρι, δεν μπορεί παρά να έχει μία απάντηση: όποτε το επιθυμούμε. Όμως, η πραγματικότητα ακολουθεί άλλη λογική: συνηθως ξεκινάμε τις αγορές μας όταν πλησιάζει η σεζόν για να φορέσουμε κάτι. Την ίδια εποχή, δηλαδή, που περίπου αρχίζουν να κυκλοφορούν στην αγορά και οι καινούργιες συλλογές. Και μπορεί η εποχή που διανύουμε να γράφει “Άνοιξη”, αλλά η σεζόν στη μόδα καταγράφεται ως ΆνοιξηΚαλοκαίρι και αυτό για περιλαμβάνει κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από τώρα – κι όλο το καλοκαίρι. Για να καταλήξουμε, στην αγορά έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν οι πρώτες συλλογές με μαγιό. 

Ο καιρός μπορεί, βεβαίως, να μην ευνοεί ακόμα τις βουτιές στη θάλασσα, αλλά η απόσταση που έχουμε να διανύσουμε μέχρι τότε δεν είναι μεγάλη. Κι ίσως να μην αργήσουμε και πολύ, αν κρίνουμε από τις απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας- από εδώ και πέρα, προς τα πάνω. Δεν θα ήταν, επομένως, καθόλου υπερβολικό να ξεκινήσετε την αναζήτηση για μαγιό – και ίσως να βάλετε από τώρα στη συλλογή σας τα πρώτα σχέδια.

Τα μαγιό για το καλοκαίρι 2022

 

Θα μπορούσατε να κάνετε την αρχή επενδύοντας σ’ ένα κομψό ολόσωμο μαγιό, το οποίο θα εξυπηρετήσει τις εμφανίσεις στην παραλία ακόμα κι αν κρίνετε ότι είναι ακόμα νωρίς για να βουτήξετε. Ένα ολόσωμο μπορεί να φορεθεί κι ως bodysuit με παρεό, παντελόνες ακόμα και με τα τζιν σας. Από την άλλη, με τα bra tops και τα bralettes να προτείνονται από τους σχεδιαστές ως η πιο σέξι εκδοχή σε τοπ για να ντυθείτε ακόμα και σε μια καθημερινή εμφάνιση, η επιλογή ενός bikini top μπορεί να εξυπηρετήσει το χαλαρό στιλ σας για βόλτες στην παραλία ή την πόλη.

Τα halterneck ολόσωμα μοιάζει να διαμορφώνουν μιά τάση στα μαγιό της φετινής χρονιάς, ενώ επιλογές σε άσπρο και μαύρο έρχονται να επιβεβαιώσουν την ασυναγώνιστη γοητεία του κλασικού.  Μαγιό με εμπριμέ μοτίβα, με ρίγες, βολάν και σούρες, όπως και μαγιό σε έντονες αποχρώσεις όπως το φούξια ή το πράσινο, γίνονται επίσης επιλογές που θα μας απασχολήσουν το φετινό καλοκαίρι.

 

 

 

 

πηγή harpersbazaar.gr/

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!