Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

8 Τάσεις στις τσάντες για την άνοιξη 2022

Ο δεύτερος βασικός στόχος της εποχής, μετά την επιβίωση από πανδημίες, πολέμους και εκτόξευση τιμών, είναι φυσικά η ανανέωση στις τσάντες μας! Η άνοιξη είναι εδώ και φέρνει πολύ ωραίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αν σου αρέσει η μόδα και αγαπάς ιδιαίτερα αυτό το αξεσουάρ, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις τάσεις στις τσάντες για την άνοιξη 2022. Θα βρεις καινούριες ιδέες, αναβίωση αγαπημένων τάσεων από τα παλιά και φυσικά εδραίωση κάποιων από αυτές που συναντήσαμε τον χειμώνα.

Ποιες τσάντες θα είναι στη μόδα την άνοιξη 2022

 

Hobo τσάντες

Hobo τσάντες

Οι hobo τσάντες, δηλαδή οι τσάντες ώμου με τα λουριά που ξεκινούν από τις άκρες και το χαρακτηριστικό ημικυκλικό σχήμα στο πάνω μέρος, είναι μεγάλη τάση φέτος. Θα τις δεις σε πολλά μεγέθη, από μικρές μέχρι πολύ μεγάλες. Επιλέγεις, φυσικά, το μέγεθος που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου. Οι μεσαίου μεγέθους hobo τσάντες, ωστόσο, είναι αυτές που θα επικρατήσουν αυτή την άνοιξη.

hobo τσάντα

 

Μικρές και πολλές – τάσεις στις τσάντες για την άνοιξη 2022

Μικρές και πολλές - τάσεις στις τσάντες για την άνοιξη 2022

Μία άλλη τάση που έχουμε δει πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά τη φετινή άνοιξη εξελίσσεται και κορυφώνεται, είναι οι μικρές τσάντες. Όταν δεν έχεις ανάγκη από μεταφορά πολλών πραγμάτων, ένα μικρό τσαντάκι μπορεί να είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σου εμφάνιση. Αυτή την άνοιξη μπορείς να πας αυτή την τάση ένα βήμα παραπέρα και να συνδυάσεις πολλά μικρά τσαντάκια. Αυτό θα κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον οποιοδήποτε outfit σου.

μικρό τσαντάκι με αλυσίδα

 

Bucket bags – πουγκιά

Bucket bags - πουγκιά

Ένα ακόμα είδος τσάντας που θα πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου αυτή την άνοιξη είναι τα πολύ όμορφα πουγκιά. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ, το οποίο μπορεί, ωστόσο, να συνοδεύσει κάθε σου εμφάνιση. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε τσάντες-πουγκιά, ώστε να βρεις την κατάλληλη είτε για casual είτε για πιο επίσημες εμφανίσεις.

τσαντάκι πουγκί με στρας

 

Πλεκτές τσάντες – τάσεις στις τσάντες για την άνοιξη 2022

Πλεκτές τσάντες - τάσεις στις τσάντες για την άνοιξη 2022

Αν αναζητάς αέρα χαλαρότητας, boho διάθεση και χαρούμενα χρώματα και υφάσματα που αντιπροσωπεύουν την άνοιξη, οι πλεκτές τσάντες είναι η ιδανική επιλογή. Μπορείς να βρεις τσάντες είτε με πυκνή είτε με αραιή πλέξη, η οποία θα σε μεταφέρει λίγο γρηγορότερα στο καλοκαίρι. Μη διστάσεις να επιλέξεις πολλά και έντονα χρώματα για τις πλεκτές σου τσάντες.

πλεκτή τσάντα

 

Τσάντες τύπου χαρτοφύλακας

Τσάντες τύπου χαρτοφύλακας

Το office style είναι μεγάλο must αυτής της άνοιξης. Οι πιο αυστηρές γραμμές στις τσάντες, το παραλληλόγραμμο σχήμα και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι βασικά στοιχεία αυτής της τάσης. Φυσικά αυτό το στυλ δεν προορίζεται μόνο για το γραφείο, αλλά και οποιαδήποτε εμφάνισή σου. Υπάρχουν πολλές επιλογές που θα σε κάνουν να εντάξεις τη τσάντα-χαρτοφύλακα στην καθημερινότητά σου.

μικρό καρό τσαντάκι

 

Oversized τσάντες

Oversized τσάντες

Το oversized στοιχείο έχει γίνει πλέον αγαπημένο στη μόδα. Φυσικά οι τσάντες δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Αυτή την άνοιξη προετοιμάσου για τις τεράστιες tote τσάντες. Για άλλη μια φορά η μόδα αποδεικνύει την πρακτική της πλευρά με την εδραίωση μιας τσάντας, η οποία μπορεί να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα και ακόμα περισσότερα. Βέβαια φέτος παρατηρούμε ακόμα μία λεπτομέρεια που αφορά τις tote τσάντες και δεν είναι άλλο από τα statement σχέδια. Αν σου αρέσει αυτή η μόδα, μπορείς να διαλέξεις tote τσάντες με έντονα σχέδια ή logos που θα τραβήξουν την προσοχή.

υφασμάτινη tote τσάντα με logo

 

Κυλινδρικά σχήματα στις τάσεις στις τσάντες για την άνοιξη 2022

Κυλινδρικά σχήματα στις τάσεις στις τσάντες για την άνοιξη 2022

Μία άλλη τσάντα που θα κυριαρχήσει αυτή την άνοιξη είναι αυτή με το ελαφρώς κυλινδρικό σχήμα. Επίπεδος πάτος, χερούλια στην κορυφή και κυλινδρικό σχήμα είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν αυτές τις τσάντες.

bowling bag

 

Τσάντες με κρόσσια

Τσάντες με κρόσσια

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες που θα δούμε αυτή την άνοιξη στις τσάντες είναι τα κρόσσια. Και όταν μιλάμε για κρόσσια, μπορείς να σκεφτείς πολλά είδη. Απλά κρόσσια, κρόσσια από χάντρεςφτερά ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει. Ένα τέτοιο στοιχείο θα προσδώσει κίνηση και ζωντάνια σε όλο σου το σύνολο.

τσάντα με κρόσσια

 

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες που θα συναντήσεις αυτή την άνοιξη. Αν είσαι και συ φανατική θαυμάστρια των τσαντών, σίγουρα θα έχεις βάλει κάποια ή και κάποιες στο μάτι. Μη χάσεις την ευκαιρία για μία συμφέρουσα αγορά, η οποία θα σε βάλει άμεσα στο στιλιστικό παιχνίδι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!