Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όμορφα ανοιξιάτικα outfits για plus size γυναίκες

Η άνοιξη έχει έρθει και είναι η κατάλληλη περίοδος για να εντοπίσεις νέα κομμάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου. Ωστόσο, αν είσαι μια κοπέλα με καμπύλες πιθανόν να αισθάνεσαι ότι δεν διαθέτεις πολλές επιλογές για να ντυθείς με στυλ. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει καθώς μπορείς να δημιουργήσεις μερικά υπέροχα ανοιξιάτικα outfits που ταιριάζουν σε κάθε plus size γυναίκα!

Είναι αλήθεια ότι όταν είσαι juicy μπορεί να μη βρίσκεις εύκολα κομμάτια που να τονίζουν τα δυνατά σου σημεία και να σε κολακεύουν. Ανακάλυψε όμως μερικά όμορφα ανοιξιάτικα outfits για plus size γυναίκες που θα σε αναδείξουν!

Υπέροχα ανοιξιάτικα σύνολα για γυναίκες με καμπύλες!

 

Midi φούστα σε άλφα γραμμή

Μια φούστα στην κατάλληλη γραμμή μπορεί να καλύψει τυχόν ελαττώματα αλλά και να αποτελέσει κομμάτι- κλειδί για να φτιάξεις όμορφα ανοιξιάτικα σύνολα. Έτσι, μια midi φούστα σε άλφα γραμμή είναι ότι πρέπει αν έχεις καμπύλες κι αν έχεις την τάση να παίρνεις βάρος γύρω από την περιφέρεια. Μπορείς να τη συνδυάσεις με μπλούζες αλλά και με πουκάμισα ανάλογα με το ύφος που θες να δώσεις στο σύνολο. Όσον αφορά τα παπούτσια, τόσο οι γόβες όσο και τα sneakers πάνε τέλεια με μια τέτοια φούστα!

 

Τζιν παντελόνι με πουκαμίσα

Και ποια δεν αγαπά τα τζιν παντελόνια για τις καθημερινές της εμφανίσεις; Εξάλλου, τα jeans δεν έχουν εποχή. Φέτος την άνοιξη λοιπόν μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι με μια oversized πουκαμίσα, η οποία αφενός είναι πολύ στιλάτη και αφετέρου καλύπτει τυχόν παραπανίσια κιλά. Επιπλέον, το τέλειο είναι ότι ένα τέτοιο σύνολο συνδυάζεται ιδανικά με όλα τα στυλ παπουτσιών και αξεσουάρ!

Μοντέρνο κοστούμι για plus size γυναίκες

Ένα μοντέρνο κοστούμι είναι μια πολύ κομψή επιλογή για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Αν θέλεις να τονίσεις τη μέση σου τότε προτίμησε ένα σακάκι με ζώνη στη μέση. Από την άλλη, αν προτιμάς το σύνολο σου να πέφτει ριχτό επάνω στο σώμα διάλεξε ένα oversized σακάκι με το αντίστοιχο παντελόνι. Με ένα τέτοιο outfit σίγουρα θα τραβήξεις τα βλέμματα και θα είσαι έτοιμη για το γραφείο αλλά και για μια βραδινή έξοδο!

Ανοιξιάτικο midi ή maxi φόρεμα

Τα φορέματαείναι ίσως τα πιο θηλυκά κομμάτια της ντουλάπας μας. Μάλιστα, ειδικά αν είσαι πληθωρική υπάρχουν μερικές επιλογές σε φορέματα που μπορούν να καλύψουν τις αδυναμίες σου και να σε κάνουν να δείχνεις σούπερ κομψή! Για παράδειγμα, ένα αέρινο midi ή maxi φόρεμα είναι ότι πρέπει. Φόρεσε το με sneakers ή με ένα ανοιχτόχρωμο μποτάκι και θα ξεχειλίζεις στυλ!

Ζιπ κιλότ με prints ή σε ανοιξιάτικα χρώματα

Οι ζιποτ κιλοτ αποτελούν στιλάτα items που δίνουν ενδιαφέρον στα looks μας. Η άνοιξη λοιπόν είναι η τέλεια εποχή για να τις φορέσεις! Προτίμησε κομμάτια σε χαρούμενα αλλά διακριτικά prints ώστε να μην προσθέτουν όγκο, όπως για παράδειγμα τα πουά. Ακόμα, ήρθε η ώρα να βάλεις χρώμα στα σύνολα σου με μια ζιπ κιλότ σε ανοιξιάτικο χρώμα, όπως ροζ, γαλάζιο ή λιλά!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!