Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Νέες αποκαλύψεις από ασθενή-Ερευνάται για βιασμούς η υφυπουργός του Μακρόν

Στη δικαιοσύνη έφτασε η υπόθεση της ελληνικής καταγωγής υφυπουργού της κυβέρνησης Μακρόν, Χρυσούλας Ζαχαροπούλου. Ήδη δύο ασθενείς έχουν υποβάλλει μήνυση σε βάρος της για βιασμό και η Εισαγγελία του Παρισιού ερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η υφυπουργός Ανάπτυξης, Γαλλοφωνίας και Διεθνών Συνεργασιών κατηγορείται ότι πραγματοποίησε ιατρικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της κολπικής ή πρωκτικής διείσδυσης, χωρίς να έχει λάβει προηγουμένως τη συγκατάθεση των ασθενών της.

Μία πρώην ασθενής της Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, η οποία είναι γυναικολόγος με ειδίκευση στην ενδομητρίωση, αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία που έζησε στο ιατρείο της.

Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο «BFMTV», η γυναίκα επισκέφθηκε την Χρυσούλα Ζαχαροπούλου πριν 4 χρόνια στο νοσοκομείο Bégin στο Saint-Mandé. Τότε η υφυπουργός έφτασε καθυστερημένη στο νοσοκομείο για το ραντεβού. «Χωρίς να με κοιτάξει στα μάτια, μου ζητάει να ξαπλώσω. Μετά χωρίς να μου πει, τίποτα έβαλε το χέρι της μέσα μου. Ένιωσα σαν μια γροθιά να με σπρώχνει, πονούσα πολύ αλλά δεν έκλαψα ούτε φώναξα», τόνισε η γυναίκα.

Μάλιστα είπε κλαίγοντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ότι η υφυπουργός της ανακοίνωσε με σκληρότητα πως δεν είναι σε θέση να κάνει παιδιά. «Τότε ήταν που μου είπε: ”Κανονικά θα έπρεπε να ουρλιάζετε. Θα έπρεπε να πονάτε”. Με πίεζε, με πονούσε πολύ. Μετά κάθισα κανονικά στην ιατρική καρέκλα. Τόλμησα να ρωτήσω αν ήταν αλήθεια ότι ήμουν στείρα. Μετά είδε το ιατρικό μου φάκελο και μου είπε: Μα καημένη μου, δεν καταλάβατε τίποτα, δεν θα κάνετε παιδιά, είστε στείρα». Όταν άρχισα να κλαίω, με ρώτησε: ”Γιατί κλαίτε, δεν βλέπω το λόγο”», ανέφερε η γυναίκα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!